Haberler

Çipras, Başbakan'la Soyunma Odasına İndi! Arda ve Olcay'a Özel İlgi

Güncelleme:

Arda Turan, Türkiye-Yunanistan maçı sonrası Başbakan'la soyunma odasına inen Çipras'la milli futbolcuları tanıştırırken kahkahalar havada uçuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Türkiye ile Yunanistan arasında dün akşam oynanan milli maçı birlikte izledi. İki başbakan karşılaşma sonrası soyunma odalarına gidip futbolcuları tebrik etti.

DAVUTOĞLU: GÜZEL SKOR

Davutoğlu, ziyaret ettiği Yunanistan soyunma odasında yaptığı kısa konuşmada futbolcuları tebrik edip "Güzel skor" dedi.

ARDA, ÇİPRAS'A MİLLİ FUTBOLCULARI TANITTI

Davutoğlu ve Çipras daha sonra Türkiye milli takımının soyunma odasına geçti. Türk milli takımının soyunma odasında milli futbolcuları Çipras'a kaptan Arda Turan tanıttı.

ÇİPRAS: BARCELONA FAVORİ TAKIMIM

Çipras, Arda'nın Barcelona'da oynadığını öğrenince "Favori takımım" dedi. Çipras, Arda Turan'ın tek tek tanıştırdığı futbolcularla tokalaştı. Sıra Olcay Şahan'a geldiğinde Davutoğlu ve Arda, Olcay'ın Beşiktaş'ta oynadığını söyledi.

OLCAY'A BAŞARILAR DİLEDİ

Çipras, İngilizce "Siyah-Beyaz" diyerek Olcay'a başarı diledi. Bu arada İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Davutoğlu'na 42, Çipras'a ise 34 numaralı kulüp forması hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Olcay Şahan Yunanistan Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

VICDAN VE MERHAMET:

çok guzel bir tablo, kin ve nefretle hic bir yere varilamaz insanlar bir birlerini sevmeliler, kin ve nefret ekenler insaallah bir gun yok olur giderler

14
0
yanıtYanıtla
mazlum:

millet aç ama ak parti yandaş ları paraya boğuldu allaha havale ediyorum sizi allah bin belanızı versin akp tililer

7
6
yanıtYanıtla
alper:

yani Mazlum sende acsin oyle mi ama buraya yazi yazacak kadar toksun ac insanin burda is ne o kadar suriyeliye bakan bir ulkede yasiyorsun ve hala ac olan insan var diyorsun Mazlum sen ne iciyorsun bende ictiyini degistirsen iyi olur

yanıt4
yanıt5
vatandaş:

acun ne alaka onu anlamadım

7
2
yanıtYanıtla
franca:

yazik bu adama. . . . . . . . . davutoglu. . . . . .

3
6
yanıtYanıtla
cilekli:

Cok centilmence bir hareket olmus iki taraftanda arkadaslar. Sevgi olmadi yerde nefret vardir. Tarihi bilmek iyidir ama tarihle yasanmaz. Bu yuzden gelecege yeni ve guzel tarih yazmak bizim elimizde. Sevgi ve saygi her kapiyi acar

8
0
yanıtYanıtla
Tarla faresi Mobil-ANDROID:

Hep özenti Tayip özetisi

1
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

biri konyalıyım biri de istanbulluyum demiş

1
4
yanıtYanıtla
MÜFTÜ DEDE:

CiBRAS, I COK TAKDiR EDiYORUM, , GÜLER YÜZLÜ BiR YUNANLI LiDER GÖRMEK, , GERCEKTEN HARiKA. , ESKi YUNANLI LIDERLER HEP SOMURTUYORDU. .

4
1
yanıtYanıtla
DEVLET TÜRK OLDUĞUNU HATIRLAMALI:

Ünlü tarihci Hammer ; TÜRKLER DEVLET YIKMAKTA VE DEVLET KURMAKTA BİRİNCİ SINIF USTADIR. ÜLKELERİ DEĞİL KITALARI ALTÜST ETMİŞLER VE KORKUNÇ SALDIRIŞLAR ARASINDA SARSILMASI HİÇ DE KOLAY OLMAYAN EGEMENLİKLERİNİ YARATMIŞLARDIR. . TARİH TÜRKLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİ… Devleti yönetenler bu TÜRK STRATEJİSİNİ neden izlemiyor? Gerekirse genel seferbirlikte dahil yıldırım bir harekatla pkk neden komple yok edilmiyor. Küçük ve basit operasyonlarla nereye kadar? Neden pkk nın yaşamasına ısrarla izin veriliyor?

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title