Haberler

Ankaragücü ligde kalmayı garantiledi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor'u 1-0 yenen MKE Ankaragücü'nün kulüp başkanı Faruk Koca, çok önemli bir deplasmanda galip gelerek ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor'u 1-0 yenen Mke Ankaragücü'nün kulüp başkanı Faruk Koca, çok önemli bir deplasmanda galip gelerek ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından stat çıkışında gazetecilere açıklama yapan Koca, çok stresli bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, "Allah'a çok şükür galip gelerek ligde kalmayı garantiledik. Oyuncuların kontrollü oynamasından dolayı iyi bir oyun olmadı. Ama en azından golü atarak ve burada galip ayrılmamızdan dolayı gerçekten oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve özellikle buraya gelip takım takımını destekleyen cefakar taraftarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Bu sezon Ankaragücü'nün hak ettiği yere gelemediğini ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Çok stresli bir süreç yaşadık. Maalesef işin açıkçası hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Bu kadroyla daha yukarılarda olmayı hak ediyorduk. Hedeflerimiz de oydu. Ama maalesef futbolda 'tamam' dediğimiz şeyler 'tamam' anlamına gelmiyor. Hakemlerle ilgili son iki haftadır çok konuştuk. Ama bir gerçek var ki, bu takımın direk 12 puanı dolaylı olarak da 19 puanı elinden alındı. Bu da oyuncularımızın ve teknik ekibimizin motivasyonunu eksiltti. Bu toparlamak çok zaman alıyor. Her şeye rağmen bugün bu sonucu almış olmamız ligde 'kalacak mıyız' stresinden kurtulduğumuz için mutluyuz. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve camiamızı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

MKE Ankaragücü Kayserispor Faruk Koca Ankaragücü Spor MKE Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title