Haberler

    Almanya'da Gündem Marco Reus

    Borussia Dortmund'da forma giyen ve ehliyetsiz araç kullandığı için 540 bin avro para cezası kesilen Marco Reus'un sahte sürücü belgesi kullandığı öğrenildi.

    Marco Reus'un 18 Mart'ta yapılan kontrollerde görevli polis memuruna Hollanda'dan alınma sahte ehliyet gösterdiği ve bu nedenle hakkında evrakta sahtecilikten soruşturma açıldığı bildirildi. Reus'un cezayı ödemeyi kabul ettiği ifade edildi.

    2009 yılında kendisine sahte Hollanda ehliyeti temin eden Marco Reus'un, bunu Borussia Mönchengladbach'ta forma giydiği dönemde aldığı iddia edildi.

    Öte yandan, Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Marco Reus'un milli takımın ana sponsorlarından Mercedes'in ve Borussia Dortmund'un sponsoru Opel'in reklam yüzlerinden olduğu biliniyor.

    Söz konusu firmalardan da Reus'un sahte ehliyet kullanmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

    Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp ise futbolcusuna sahip çıkarak, ''Kendisi çok zeki. Doğru olmayan saçma bir hikaye yaşadı. Bu nedenle ciddi yüksek bir ceza verildi. Bu da gayet yerinde'' dedi.

    Dortmund Kulübü CEO'su Hans Joachim Watzke de bu konuda fazla konuşmak istemediğini belirterek, ''Marco'nun yaptığı ağır bir durum. O nedenle ciddi bir ceza aldı. Daha başka bir şey söylemek istemiyorum'' diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Marco Reus Hollanda Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title