Haberler

Akçaabat Sebatspor' da Olağanüstü Genel Kurul Yapıldı

Akçaabat Sebatspor'da Bugün Yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da, Ali Kemal Başaran Başkanlığa Seçildi. Tek Listeyle Girilen Seçimde Başkan Seçilen Başaran, Kulübü Sıkıntılı Durumdan Kurtaracaklarını Söyledi.

Akçaabat Sebatspor`da bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul`da, Ali Kemal Başaran başkanlığa seçildi. Tek listeyle girilen seçimde başkan seçilen Başaran, kulübü sıkıntılı durumdan kurtaracaklarını söyledi.

Uzun süredir maddi sorunlarla boğuşan Akçaabat Sebatspor Kulübü`nde alınan kongre kararı sonucunda, yoğun uğraşlar sonrası ikna edilen eski başkanlardan Ali Kemal Başaran, kullanılan 102 oyun hepsini alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Seçim sonrası bir konuşma yapan Başaran, ilk işlerinin Sebatspor`u bulunduğu kötü durumdan kurtarmak olduğunu belirterek, ¨Kulübü çok zor bir durumda yoğun baskılar sonucu devraldık. Benim durumum şuan başkanlık için müsait değildi. Aday olmayı hiç düşünmedim. Ama Sebat sevgisi ve gelen baskılar sonucu görevi kabul ettim. Artık birlik olup tüm sorunların üstesinden gelmemiz gerekiyor. Herkes maddi manevi elinden geliyorsa ortaya koymalı. Bu yükü kaldırmak kolay olmayacak. Fedakarlık şart. Benim için Akçaabat sebatspor`da başkanlık yapmakla yöneticilik yapmak aynı şey. Yeter ki bu kulübe hizmet vereyim. Camiadaki herkes yeni bir savaşa olsun. Savaşta mücadele edenlerin hepsi birer kolordu komutanıdır. Amacımız bu kulübü ligde tutup. Her yönden rahat ettirmek¨ dedi.

TRABZONSPOR AĞABEYİMİZDİR

Trabzonspor`la her konuda fikir alış verişinde bulunacaklarını dile getiren Başaran, ¨Ben önce Trabzonsporluyum. Trabzonspor aynı zamanda Akçaabat Sebatspor`un ağabeyidir. Her konuda onlardan fikir alacağız. Ben Sebatspor`un Trabzonspor`un alt yapısı olmasını istiyorum. Bordo - mavili yönetimle hocadan futbolucuya kadar her konuda fikir isteyeceğiz ona göre hareket edeceğiz¨ diye konuştu.

Öte yandan Akçaabat Sebatspor`un toplam borcunun 4. 5 milyon YTL olduğu bu rakamın 1 milyon 684 bin YTL` sinin acil olarak ödenmesi gerektiği açıklandı.

Akçaabat Sebatspor başkanlığında girilen seçimde yönetim şu isimlerden oluştu; Süleyman Hacısalihoğlu, Temel Kazancıoğlu, Atalay Armutçu, İdris Köse, Ender Yığcı, Muanmmer Ertuğrul, Hacı Salih Cihan, Güven Hacısalihoğlu, Osman Nuri Bıçakçıoğlu, Mehmet Emin Özer, Suphi Çolak, Abdullah Ertem, Ahmet Bıyıkoğlu, Ömer Tayyar Usman, Yaşar Sivrikaya, Sadettin Erbaşaran, Hayri Güner, Kemal Sivrikaya, Sinan Ekim.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title