Haberler

AIDS'e Yakalandığı İddia Edilen Eboue, Temiz Çıktı

Güncelleme:

Kanında HIV virüsüne rastlandığı iddia edilen Galatasaraylı eski futbolcu Emmanuel Eboue, yaptırdığı yeni testte temiz çıktı. Fildişili futbolcu, şimdi Kıbrıs ekibine dava açacak.

KKTC ekibi Türk Ocağı Limasol'a transferi için sağlık kontrollerinden geçen ve kanında HIV virüsüne rastlandığı iddia edilen eski Galatasaraylı futbolcu Eboue, pazar gecesi Londra'ya gitti.

TEMİZ ÇIKTI

Eboue, İngiltere'de geniş kapsamlı kontrollere, testlere tabii tutuldu. Galatasaraylı eski futbolcunun HIV Virüsüne yakalanmadığı ortaya çıktı. Bu gelişme ile derin bir "oh" çeken Eboue, Hürriyet'e konuştu, kesinlikle AIDS olmadığını belirtti.

KIBRIS TAKIMINA DAVA AÇACAK

Eboue, bu iddianın yalan olduğunun Londra'daki kontrollerde de belgelendiğini belirtip bu söylentilerin çıkmasına neden olan KKTC kulübüne dava açacağını belirtti. Eboue'nin avukatı KKTC ekibi Türk Ocağı Limasol'a dava açacak. Transferden vazgeçtiğini de belirten Eboue, Limasol'a transfer olmayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Limasol Londra Kıbrıs Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title