Haberler

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Pendikspor'un Antrenmanını Takip Etti

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve teknik heyeti, Pendikspor'un antrenmanını ziyaret etti. Montella, Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira ve futbolcularla sohbet etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve teknik heyeti, Trendyol Süper Lig takımlarından Pendikspor'un antrenmanını takip etti.

Pendikspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kırmızı-beyazlıların antrenmanına A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da ziyarette bulundu. İtalyan çalıştırıcı ile teknik ekibi, Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira ve futbolcularla bir araya gelerek, sohbet etti. Sohbetin ardından antrenmanın tamamını takip eden 49 yaşındaki çalıştırıcı; Ivo Vieira, Pendikspor yöneticileri ve futbolcularına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Pendikspor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title