Haberler

İstanbul'un En Önemli Ulaşım Projelerinden Olan Halkalı-Gebze Banliyö Hattının Yıl Sonu Açılması Bekleniyor

Güncelleme:

Halkalı-Gebze Banliyö hattında çalışmalar son sürat devam ediyor. Çalışma kapsamında bazı istasyonların isimlerinin tabelaları takılırken, hattın yıl sonu hizmete açılması bekleniyor.

İstanbul'un en önemli ulaşım projelerinden olan Halkalı- Gebze Banliyö hattında sona yaklaşıldı. İstasyon çalışmalarında sona gelinirken, bazı istasyonların isimlerinin tabelaları da takıldı. Halkalı- Gebze Banliyö hattının yıl sonu hizmete açılması bekleniyor.

İstanbul'un En Önemli Ulaşım Projelerinden Olan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı Yıl Sonu Açılacak

SEFERLERİNE BAŞLAYACAK

Marmaray'ın Halkalı Gebze hattında hizmet verecek olan banliyö hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazlıçeşme- Marmaray arasında deneme amaçlı çalışmaya başlayan Halkalı-Gebze Banliyo treni, günler sonra seferlerine başlayacak.

İstanbul'un En Önemli Ulaşım Projelerinden Olan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı Yıl Sonu Açılacak

BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

Ray bağlantılarının tamamlandığı tren hattında hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kartal-Pendik istasyonunda devam eden çalışmalar havadan görüntülenirken çekilen görüntülerde ray bağlantılarının ve istasyonların büyük ölçüde tamamlandığı görülüyor.

İstanbul'un En Önemli Ulaşım Projelerinden Olan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı Yıl Sonu Açılacak

YIL SONU HİZMETE GİRMESİ BEKLENİYOR

Projenin dev tren yolu otobanı aratmazken çekilen görüntüler kendine hayran bıraktı. Hattın yıl sonunda hizmete girmesi bekleniyor. Öte yandan projede yeni bir gelişme de yaşandı. İstasyon duraklarının isimlerinin bulunduğu tabelalar yerlerine konulurken, tabelaların yerleştirilmesi de görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaray İstanbul Halkalı Gebze Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title