Haberler

ÇANAKKALE - Lapseki'de yıldırım isabet eden evde yangın çıktı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bir eve isabet eden yıldırım yangına neden oldu.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bir eve isabet eden yıldırım yangına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Kocabaşlar köyünde Süleyman Can'a ait eve yıldırım isabet etti.

Büyük bir patlamaya neden olan olay sonrası evde yangın çıktı. Lapseki Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında, ev kullanılamaz hale geldi.

Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, bölgeye giderek yetkililerden bilgi aldı, Can ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İlçe merkezinde de yoğun yağış meydana geldiğini belirten Çelikkaya, "Evlerine yıldırım isabet eden vatandaşımız ile görüştük en yakın bir zamanda yeni bir ev planlıyoruz. Binanın bakım onarımı maalesef mümkün gözükmüyor. Devlet olarak ilk başta evi yanan vatandaşımıza gerekli yardımda bulunacağız. Kendisi nasıl bir ev istiyor hep birlikte yapacağız." dedi.

Ev sahibi Süleyman Can da yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

Büyük bir patlama meydana geldiğini kaydeden Can, "Evde eşim Ümmühan Can ile birlikte yaşıyorum. Bahçede ağılın olduğu yerde mutfak var, mutfağa girdiğim sırada top patlar gibi bir patlama oldu. Dışarıya çıktığımda evin çatısında üç, dört metre yüksekliğinde alev gördüm. Ardından ikinci bir patlama oldu ve evin bütün camları patladı. Sonra yangın çıktı. 3 itfaiye aracının yardımıyla yangın söndürüldü. Yıldırım düşmeden kısa süre önce eşimle evde televizyon izliyorduk, kapattık. Ağıla gidecektim. Eşimle yan taraftaki mutfağa geçtiğimiz sırada yıldırım düştü. Mutfağa gitmiş olmasaydık biz evdeyken yıldırım düşecekti. Allah bizi korudu." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Hisarcık Lapseki Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title