Haberler

Son dakika haberi! Selendi'nin 78. serası da tamamlandı

Güncelleme:

Son dakika habere göre Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün üreticilerin gelirlerini arttırmaya yönelik olarak hayata geçirdiği 'Örtü Altı Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi' projesi kapsamında Selendi ilçesinde yüzde 75'i Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen 78'inci seranın kurulumu...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün üreticilerin gelirlerini arttırmaya yönelik olarak hayata geçirdiği 'Örtü Altı Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi' projesi kapsamında Selendi ilçesinde yüzde 75'i Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen 78'inci seranın kurulumu da tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Örtü Altı Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi' kapsamında yüzde 75 hibeli olarak desteklenen seracılık projesi kapsamında tamamlanan seralar üreticilere teslim edilmeye devam ediliyor. Proje kapsamında Selendi'de başvuruda bulunan üreticilerin konstrüksiyon montajları tamamlanan seralar, üreticilere teslim ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Selendi ilçe merkezinde montajı tamamlanarak teslim edilen seraya ziyarette bulunarak hayırlı kazançlar dileklerini iletti. Ziyarette Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta ile üreticiler yer aldı. Yapılan çalışmalar ve üretim hakkında bilgi alan Yıldırım, üreticilere hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Seralarını teslim alan üreticiler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirirken, emeği geçen personellere de teşekkürlerini iletti.

Başkan Savaş'tan teşekkür

Projenin önemine dikkat çeken ve hayata geçmesinde emeği geçen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına teşekkür eden Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, tarımsal alanda önemli bir yeri olan Selendi'de çiftçinin gelirlerinin artmasına yönelik yapılan sera desteğinin hayırlı olmasını diledi.

"Üreticilerimize desteğimiz devam edecek"

Selendi'de 2020 yılı içerisinde 17, toplamda da 78'inci serayı tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün önem verdiği ve üreticimizin gelirini arttırmaya yönelik bu çalışmada, Selendi ilçemizdeki 78'inci serayı da tamamlamış bulunuyoruz. Yüzde 75'i Büyükşehir Belediyemizce hibe olarak verilen projemizde, başvuran üreticimiz burada ürettiği ürünleri satma imkanı bularak, gelirini arttırma fırsatı buluyor. Böylesi önemli bir projeyi hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde üreticilerimize desteğimiz devam edecek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cengiz Ergün Selendi Manisa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title