Haberler

Son dakika haber! DÜZCE/ SAKARYA - Doğu Marmara ve Batı Karadeniz'de sokaklar sakin

Güncelleme:

Son dakika haberi: Düzce'nin cadde ve parklarından detay görüntüler Sakarya'nın Adapazarı ve Serdivan ilçelerinin kent merkezlerinden detaylar DÜZCE/ SAKARYA - Sakarya'da, koronavirüs tedbirleri kapsamında haftasonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde cadde ve sokaklara sessizlik hakim oldu.

Düzce'nin cadde ve parklarından detay görüntüler

Sakarya'nın Adapazarı ve Serdivan ilçelerinin kent merkezlerinden detaylar

DÜZCE/ SAKARYA - Sakarya'da, koronavirüs tedbirleri kapsamında haftasonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde cadde ve sokaklara sessizlik hakim oldu.

Adapazarı ilçesinde Atatürk Bulvarı, Demokrasi Meydanı ve Uzun Çarşı ile Serdivan ilçesinde Çark Caddesi, Kent Park ve Millet Bahçesi mevkilerinde kısıtlama nedeniyle sakinlik yaşandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ülke genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına Düzce'de büyük oranda uyuluyor. Düzce'nin cadde, meydan ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Adapazarı Serdivan Sakarya Düzce Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title