Haberler

    Son 3 Maçta 4 Kırmızı

    Galatasaray, geçen hafta olduğu gibi Trabzonspor karşılaşmasını da kırmızı kartlar nedeniyle eksik tamamladı.

    Ligin 9. haftasındaile oynanan karşılaşmada 'yı kırmızı kartla yitiren sarı-kırmızılı ekipte, Trabzonspor mücadelesinde ise 45. dakikadave 90+1. dakikada Papa Alioune Ndiaye kırmızı kart gördü.

    Trabzonspor, 5 hafta sonra kazandı

    Trabzonspor, ligde 5 maç aradan sonra kazanarak galibiyet özlemine son verdi.

    Ligin 4. haftasında sahasında 'ni 3-1 yenmesinin ardından son 5 karşılaşmada 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan bordo-mavililer, Galatasaray karşısında kötü gidişatını sonlandırdı.

    Son 3 maçta 4 kırmızı

    Trabzonsporlu oyuncular, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda teknik direktöryönetiminde oynadığı son 3 maçta toplamda 4 kırmızı kart gördü.

    Ligin 9. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Jose Sosa ve Yusuf Yazıcı, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Çorum Belediyespor ile oynanan maçta , Galatasaray karşısında ise , kırmızı kart gören isimler oldu.

    N'Doye yine boş geçmedi

    Trabzonspor'un ilk golünü atan Dame N'Doye, bir Galatasaray maçında daha fileleri havalandırdı.

    ve Rodallega'nın yokluğunda bu sezon ilk kez 11'de forma şansı bulan bordo-mavili oyuncu, Galatasaray'a karşı 3. maçında 3. golünü kaydetti.

    N'Doye, geçen sezon Trabzonspor'un Galatasaray'ı deplasmanda 1-0, sahasında ise 2-0 yendiği maçlarda da birer gol atmıştı.

    Geçen sezonki gibi

    Trabzonspor, geçen sezon sahasında Galatasaray'ı 2-0'lık sonuçla yenmiş, golleri aynı oyuncular kaydetmişti.

    Bordo-mavili takım, geçen sezonki müsabakada 23. dakikada N'Doye ve 49. dakikada Yusuf Yazıcı'nın golleriyle 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title