Haberler

Söke'de Çevre Paneli Yapıldı

Söke’de çevre ve doğanın korunması ile çeşitli etkenlerin çevre ve doğaya verdiği zararların değerlendirildiği bir panel gerçekleştirildi.

Söke'de çevre ve doğanın korunması ile çeşitli etkenlerin çevre ve doğaya verdiği zararların değerlendirildiği bir panel gerçekleştirildi. Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşen panele çevre örgütlerinin temsilcileri ve çevre gönüllüleri katıldı.

Çevre, doğa ve canlı sağlığına verilen zararlar ve çözüm önerileri katılımcı uzmanların görüşleriyle irdelendi. Özellikle Söke çevresindeki maden ocaklarının doğada oluşturduğu tahribat, ÇED raporları, halkı bilgilendirme toplantılarında dikkat edilmesi gereken unsurlar, jeotermaller ve oluşturduğu etkiler masaya yatırıldı. Konular çevreci ve hukuksal boyutuyla değerlendirildi.

Panelde Aydın Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mahmut Nedim Barış, Nöroloji Uzmanı Dr. Metin Aydın, Aydın Barosundan Av. Akın Yakan, Aydın Efeler Belediye Meclis Üyesi Av. İsmail Türkbay konuşmacı olarak yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Yazıcıoğlu Söke Belediyesi Metin Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title