Haberler

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı! Yalı Çapkını 40.bölüm 2. fragman izle!

Güncelleme:

Popüler dizi Yalı Çapkını'nın 40. bölümünün 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. Yeni bölüm heyecanı şimdiden yükselirken, fragmanın detayları merak konusu oldu. İşte, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı!

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi son bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. İzleyiciler tarafından dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. İşte, Yalı Çapkını 40.bölüm 2.fragman!

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NE OLDU?

Ferit, yalıda olanlardan sonra Seyran'la Kazımlara gider ve orada kalmaya karar verir. Kazımlarda olmanın keyfini çıkaran Ferit, Seyran'a istediklerini yaptırmanın da yolunu bulmuştur. Seyran ise Ferit'in Kazım'a uymasından endişelenir. Nükhet, yaşananlardan sonra Kaya'yla konuşur ve onu da alıp Kazımlara gider. Ferit'in Talih'le ilk seansı beklenmedik bir gelişmeye sahne olur. Ferit, bundan sonra kuracağı hayatı düşünerek Halis ile konuşmaya yalıya gider. Halis'in net tavrı karşısında Ferit de tüm yalıyı şaşırtan başka bir hamlede bulunur.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI!

Yalı Çapkını dizisinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Dizinin 40.bölüm 2. fragmanı Star Tv'nin resmi YouTube hesabında paylaşıldı.


Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Yalı Çapkını Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title