Haberler

Kola fiyatı ne kadar? Kola fiyatına zam mı geldi? 2,5 litre kola fiyatı ne kadar oldu?

Güncelleme:

Kola fiyatı ne kadar ve kola fiyatına zam mı geldi gündeme geliyor. 2,5 litre kola fiyatı ne kadar oldu ve kola fiyatlarına zam mı geldi merak ediliyor. En çok tüketilen içecekler arasında gösterilen kolaya zam gelmesiyle araştırılıyor. Kola fiyatı ne kadar? Kola fiyatına zam mı geldi? 2,5 litre kola fiyatı ne kadar oldu? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Kola fiyatı ne kadar? Kola fiyatına zam mı geldi? 2,5 litre kola fiyatı ne kadar oldu?

KDV ve ÖTV oranlarındaki artışlar en çok tüketilen içecekler arasında yer alan kolayı da etkiledi. Kola fiyatı ne kadar ve kola fiyatına zam mı geldi merak ediliyor. 2,5 litre kola fiyatı ne kadar oldu ve kola fiyatlarına zam mı geldi araştırılıyor. Kola fiyatı ne kadar? Kola fiyatına zam mı geldi? 2,5 litre kola fiyatı ne kadar oldu? Detaylar haberimizdedir…

KOLA FİYATI NE KADAR?

"Son güncellenen vergi düzenlemesiyle raflara yansıyan kola zam geçişleri" diyerek tweet atan Aybaş'ın paylaştığı görselde, 2.5 litrelik kola ve gazlı içeceklerin 43 liraya, 2.5 litrelik gazozun 41.5 liraya, 1.75 litrelik kola ve gazlı içeceklerin 32 liraya ve 1 litrelik içeceklerin ise 25 liraya yükseldiği görüldü.

KOLA FİYATINA ZAM MI GELDİ?

KDV ve ÖTV oranlarındaki artışlar en çok tüketilen içecekler arasında yer alan kolayı da etkiledi. Yeni yapılan zamla 2.5 litrelik kola, 43 liradan satılmaya başlandı. Söz konusu zamlı listeyi, Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Aybaş'ın paylaştığı o liste;

Kola fiyatı ne kadar? Kola fiyatına zam mı geldi? 2,5 litre kola fiyatı ne kadar oldu?

2,5 LİTRE KOLA FİYATI NE KADAR OLDU?

En çok tüketilen içecekler arasında gösterilen kolaya zam geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş zamlı listeyi paylaştı. Yeni listeye göre, kolanın litresi 25 liraya çıkarken, 2.5 litrelik kola ise 43 liraya yükseldi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Zam Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title