Haberler

Kemal Özdeş kimdir ? Özdeş ile ilgili flaş iddia

Güncelleme:

Kemal Özdeş kimdir ? Özdeş ile ilgili flaş iddia. Eski futbolcu Ümit Karan, "Ersun Yanal, İlhan Cavcav'a, 'Jimmy Durmaz'ı 4-5 milyon Euro'ya alırım. Ama sen de Kemal Özdeş'i hoca yapacaksın!' diyor." iddiasında bulundu.

Kemal Özdeş kimdir ? Özdeş ile ilgili flaş iddia. Eski futbolcu Ümit Karan, " Ersun Yanal, İlhan Cavcav'a, 'Jimmy Durmaz'ı 4-5 milyon Euro'ya alırım. Ama sen de Kemal Özdeş'i hoca yapacaksın!' diyor." iddiasında bulundu.

Eski futbolcu, " Ersun Yanal, Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav'a, 'Jimmy Durmaz'ı 4-5 milyon Euro'ya alırım. Ama sen de Kemal Özdeş'i hoca yapacaksın!' diyor. İlhan Cavcav kabul ediyor. Ancak Aziz Yıldırım da bunu duyunca Ersun Yanal ile yolların ayrılmasına karar veriyor'' diyerek şok bir iddiada bulundu.

"ÖZEL HAYAT"

Bilindiği üzere Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'den ayrılması sürecinde 'özel hayatı' birinci etken olarak gösterilmişti.

Aziz Yıldırım, Pazartesi günü yaptığı açıklamada da, ''Ersun Yanal bir daha Fenerbahçe'nin kapısından içeri giremez'' ifadelerini kullanmıştı.

KEMAL ÖZDEŞ KİMDİR ?

Kemal Özdeş genelde amatör seviyede Ege Bölgesi'nin ekiplerinde futbol oynadı. Son olarak 1993-1994 yılları arasında Manisa Mensucatspor'da oynadı ve sözleşme bitimi aktif futbolu bıraktı. Futbol vedasından sonra antrenörlük yapmaya karar verdi ve ilk antrenörlük deneyimini 1995 yılında Bergamaspor'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenerek edindi. Ardından birçok takımda yardımcı antreönrlük görevini üstlendı. Ardından Tevfik Lav, Ersun Yanal gibi teknik direktörler için yardımcı antrenörlük yapmaya başladı. 2004'te ligin bitimine 6 hafta kala Konyaspor'u çalıştırdı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Jimmy Durmaz İlhan Cavcav Ersun Yanal Ümit Karan Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title