Haberler

John Leshiba Moshoeu'nin unutulmayan golü

Güncelleme:

John Leshiba Moshoeu kimdir ? (Moshe) Bir dönem Türkiye'de de forma giyen John Leshiba Moshoeu yakalandığı kanser hastalığı sonrası hayatını kaybetti. Moshe'nin Beşiktaş'a attığı müthiş gol hafızalara kazınmıştı.

John Leshiba Moshoeu kimdir ? (Moshe) Bir dönem Türkiye'de Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giyen Güney Afrikalı eski futbolcu John Leshiba Moshoeu, kanserle olan savaşı kaybetti ve 46 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ACI HABERİ MENAJERİ VERDİ

Geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılan ve tedavi sonrası taburcu edilen Güney Afrikalı futbolcunun hayatını kaybettiği öğrenildi. Moshoeu'nin menajeri Glyn Binkin, Twitter'dan yaptığı açıklama ile Moshoeu'nun ölüm haberini doğruladı.

73 KERE MİLLİ OLDU

73 kere Güney Afrika Milli takımı'nın formasını giyen efsane futbolcu 49 yaşındayken hayata veda etti. Efsane futbolcu Türkiye'de, 1993-2003 yıllarında, sırasıyla Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giymişti.


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Beşiktaş Türkiye Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

allah gani gani rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title