Haberler

Düzce - Yığılca Toki kura çekilişi ne zaman, saat kaçta 2022? Yığılca ilçesinde 80 Sosyal Konut Projesi Toki çekilişi bugün mü, kazananlar kimler?

Güncelleme:

Türkiye'nin her yerinde vatandaşlara sosyal konut imkanı sağlayacak olan projede başvurular tamamlandı. Başvuruların ardından il il kura çekimleri yapılıyor. 3 Aralık bugün yapılacak çekilişler ise Düzce ve ilçelerini kapsıyor. Vatandaşlar, Düzce - Yığılca Toki kura çekilişi ne zaman, saat kaçta 2022? Yığılca ilçesinde 80 Sosyal Konut Projesi Toki çekilişi bugün mü, kazananlar kimler? merak etti. Yığılca çekiliş saati ve detayları haberimizde...

Yığılcakura çekilişi ne zaman? Yığılca Toki çekilişi saat kaçta? Yığılca Toki canlı yayın var mı? Yığılca Toki kura çekilişi canlı olarak nereden izlenir? Düzce - Yığılca Toki kura çekilişi ne zaman, saat kaçta 2022? Ayrıntılar sizlerle...

DÜZCE - YIĞILCA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Düzce'nin Yığılca ilçesi için 80/250.000 Sosyal Konut Projesi çekilişi 3 Aralık 2022 Cumartesi günü (bugün) saat 10:00 'da yapılacak.

Düzce - Gölyaka Toki kura çekilişi ne zaman, saat kaçta 2022? Gölyaka ilçesinde 100 Sosyal Konut Projesi Toki çekilişi bugün mü, kazananlar kimler?

DÜZCE TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NEREDE YAPILIYOR?

Çekiliş Düzce Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

DÜZCE TOKİ KURALARI CANLI YAYIN LİNKİ VAR MI?

Düzce Toki kuralarını canlı olarak izlemek isterseniz Youtube Toki kanalını takip edebilirsiniz. 3 Aralık 2022 saat 10:00 'da canlı olarak çekilişi takip edebilirsiniz.

TOKİ KURA ÇEKİMİ NASIL YAPILACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından da kura çekimine dair bilgiler verildi. Açıklamada, kura çekiminin yarın başladığına dikkat çekilerek ilk kuraların Şırnak ve Ardahan'da gerçekleştirileceği bilgisi paylaşıldı. Bakanlık açıklamasında kuraların, noter huzurunda çekileceğinin ve canlı yayınlanacağının altı çizildi.

TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARINA NASIL BAKILIR?

TOKİ sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşlar E- Devlet üzerinden kura sonuçlarına erişebilecekler. TOKİ kura sonucunu sorgulamak için E- Devlet üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yığılca Toki Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title