Haberler

Sivasspor Teknik Direktörü Pecze: "Yediğimiz Gol Oyun Disiplinimizi Bozdu"

Turkcell Süper Ligi'nini 8. Haftasında Sivasspor Sahasında Ankaraspor'a 2-0 Mağlup Oldu.

Turkcell Süper Ligi`nini 8. haftasında Sivasspor sahasında Ankaraspor`a 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Sivasspor Teknik Direktör Karol Pecze baskılı oynamalarına rağmen golü bulamadıklarını söylerken, Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise fırsatları iyi değerlendirerek maçtan galibiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Sivasspor Teknik Direktörü Pecze ilk yarıda yaptıkları tek hatanın pahalıya mal olduğunu belirterek, ¨2 haftadır süren başarılı performansımızı devam etirmek istiyorduk. İlk 45 dakikada yaptığımız bir hatayla kalemizde golü gördük. İkinci devre riske girerek gol için herşeyi yaptık, son saniyelerde 1 gol daha yiyerek maçı kaybettik. Önceki haftalarda kazanan takımı bozmadan bu maça başlamak istedik. Daha sonra oyun içinde çok top kaybeden Gökhan`ı çıkarıp Anderson`u oyuna alarak yüksek toplara hakim olmak istedik ama istediğimizi yapamadık. İlk yarıda basit bir hatadan golü yiyince oyun planımız alt üst oldu. İkinci yarıda herşeyi denedik ama olmadı¨ dedi.

Ankaraspor Teknik Direktörü Kocaman ise maç içerisinde yakaladıkları fırsatları iyi kullandıklarını ifade ederek, ¨Her maçtan önce ve sonra hep aynı şeyleri söylüyoruz. Bunların başında zorluğu geliyor. Takımlar birbirlerine güç olarak çok yakın. Bugün aynı puana sahip iki takımın maçında biri avantaj sağlayacaktı. Bizim bebarerlik opsiyonumuz vardı. Maçın hemen başında attığımız gol sonrasında oyun kontrolü daha çok Sivas lehindeydi. Biz kontratak yapmaya çalıştık. İkinci yarıda daha çok uzun toplarla oynayan rakibe karşı kontra atak bölgesine çabuk toplar çıkarmaya çalıştık. Sivasspor baskılı oyununu hissettirdi. Ancak son bölümlerde istediğimiz fırsatları bulacaktık. Sivasspor`a gol attırmama başarısı göstermemiz de bizim takım olma yolundaki önemli bir avantajımız oldu¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title