Haberler

Sivasspor-Galatasaray Soyunma Odaları

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, zor şartlarda iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Sivasspor kadrosu ile aldığı sonuç ve bulunduğu yerle ciddi bir rakip."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, zor şartlarda iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Sivasspor kadrosu ile aldığı sonuç ve bulunduğu yerle ciddi bir rakip. Hele kendi evinde çok önemi bir takım. O yüzden galibiyetin anlamı daha da büyük" dedi. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, "Kötü goller yedik. Özellikle ikinci gol karılma anı oldu." dedi.

Galatasaray'ın 4-0 kazandığı maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bu kadar soğukta, böyle bir saha şartlarında oynayan iki takımı da kutmuyorum. Allah'tan sakatlık olmadı. Bizim için önemli güzel bir galibiyet. Sivasspor kadrosu ile aldığı sonuç ve bulunduğu yerle ciddi bir rakip. Hele kendi evinde çok önemi bir takım. O yüzden galibiyetin anlamı daha da büyük. Oyuncularımı kutluyorum. Emin adımlarla devam ediyoruz. Play-off'a yani. Ona da isim koyalım. Play-off bacağı. Bu taraf bacağında şimdilik iyi gidiyoruz. İnşallah öyle devam ederiz" dedi. Bugün takım olarak maça iyi konsantre olduklanrını belirten Terim, "Bugün oyuna giren çıkan, kaleden en uca kadar herkes müthiş bir özveri ve mücadele verdi. Zor da bir yolculuk yaptık. En zor şartlarda gelindi ama bu bir bahane olarak öne sürülmedi. Bunlar almasa iyiydi ama oluyor. O konsantre bizim adımıza çok önemli. O işi sarmalamak, bu şekilde kucaklamak bizim adımıza çok önemli. Bir takım çeşitli element ve unsurlar bir araya gelince oluyor. Bugün tebrike ve takdire şayan bir oyun oynadılar. Sivasspor kolay alt edilecek, her an her şeyi yapabilecek bir takım" dedi. Diğer takımların sorunlu bir döneminde Galatasaray'ın puan olarak öne çıktığı şeklindeki yorumların sorulması üzerine, "Galatasaray Avrupa şampiyonu olduğunda hem ligi hem kupayı kazandı" diye konuştu. Terim, maç sonu basın toplantıları ve yayıncı kuruluş dışında açıklama yapmadığını ve beyanat vermediğini belirterek, kendisi konuşmuş gibi yapılan yayınların doğru olmadığını dile getirdi.

ÇALIMBAY: 'KÖTÜ GOLLER YEDİK'

Rıza Çalımbay, kesinlikle böyle bir mağlubiyet beklemediklerini belirterek, "Bu maç bizim için önemliydi. Buradan alacağımız 3 puan bizi iyi yerlere getirecekti. Masesef istediğimizi gerçekleştiremedik. Çok kötü goller yedik. Özellikle yediğimiz ikinci gol kırılma anı oldu. Oysa ikinci yarıya iyi başlamıştık. Galatasaray kalecisi iyi toplar çıkardı. Oynamak istediğimiz gibi oynayamadık. Mağlubiyeti hak eden bir oyun oldu. Galatatasaray'ı tebrik ediyoruz. Kalan 5 maçı en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

İki gol atan Necati Ateş, attığı ilk golün güzel bir gol olduğunu belirterek, "Bugün kırılma maçlarından biriydi. Çok zor olacağını biliyorduk. İyi oyunla iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Ama kalecimizi bir kere daha tebrik ediyorum. Kazanmak ve seriyi devam ettirmek önemliydi. Çok önemli maçlarımız var. Şampiyon olmamız ve play-off'a rahat girmemiz için puan farkını korumamız gerekiyor" diye konuştu.

Tomas Ujfalusi ise, zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Bugün Sivasspor gibi iyi mücadele eden takıma karşı oynadık ve çok zor olacağını biliyorduk. Muslera'yı tebrik etmek istiyorum, takım olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bizim için 3 puan ve galibiyet önemliydi. 4-0 gibi galibiyet çok önemliydi" dedi. Kaptanlık konusundaki soru üzerine, Galatasaray'ın birinci kaptanın Sabri olduğunu belirterek, böyle bir camiada kaptanlık yapmanın kendisine onur verdiğini söyledi. 2 yıllık sözleşmesi olduğunu, daha sonrasını şimdilik düşünmediğini, tek hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu dile getirdi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Galatasaray Fatih Terim Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title