Haberler

Sivasspor'a Belediye Desteği

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un ligde deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşma için taraftarlara 5 otobüs tahsis edeceklerini söyledi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un ligde deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşma için taraftarlara 5 otobüs tahsis edeceklerini söyledi.

Aydın, 27 Haziran Parkı'ndaki Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor'un ligde geride kalan haftada Bandırmaspor'u 3-0 mağlup ederek, Süper Lig'e yükselme yolunda çok önemli bir avantaj yakaladığını belirtti.

Kırmızı-beyazlı ekibin Süper Lig'e yükseleceğine inancının tam olduğunu dile getiren Aydın, "Sivasspor kalan 2 maçtan birini kazandığı takdirde Süper Lig'e yükselmeyi garantiliyor. Hatta kendisinin kazanmasına gerek kalmadan rakip konumundaki takım bir maç kaybederse yine garantiliyor." dedi.

Sivasspor'un ligde bu hafta deplasmanda Adana Demirspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağına dikkati çeken Aydın, şunları kaydetti:

"Belediye olarak bu maça taraftarlarımızın gidebilmesi için 4 otobüs gönderme kararı aldık, ilave olarak Sivas Belediyespor'un aracını talep doğrultusunda tahsis edeceğiz. Süper Lig'e yükselme konusunda kamuoyunun geçen hafta itibarıyla biraz heyecan duyduğunu gördük. Bu heyecanının biraz daha yükselmesi lazım. Sivasspor bayrağı dağıtımı konusunda gerekli sayıda bayrağı hazırlatıyoruz ve bunları dağıtacağız. Sivas'ın süslenmesinde belediye açısından ne gerekiyorsa o desteği vermeye hazırız. İnşallah bu hafta itibarıyla şehrimiz Süper Lig havasına tam olarak girer."

Sivas temsilcisinin ligin son maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağını da anımsatan Aydın, taraftarı bu karşılaşmaya davet etti.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun kapasitesinin 27 bin 500 kişi olduğunu ifade eden ve Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında stadyumunun tamamen dolmasını arzu ettiklerini aktaran Aydın, bunun için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini vurguladı.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Adana Demirspor Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title