Haberler

Sivas Tem, Kom, Trafik ve Asayiş Adı Verilen Yavru Kedilere Polis Şefkati

Tem, Kom, Trafik ve Asayiş adı verilen yavru kedilere polis şefkatiSİVAS'ta Bölge Trafik Müdürlüğü bahçesinde doğum yapan sokak kedisi ve 4 yavrusuna bölgede görev yapan polisler sahip çıktı.

Tem, Kom, Trafik ve Asayiş adı verilen yavru kedilere polis şefkati

SİVAS'ta Bölge Trafik Müdürlüğü bahçesinde doğum yapan sokak kedisi ve 4 yavrusuna bölgede görev yapan polisler sahip çıktı. Yavrulara, Tem, Kom, Trafik ve Asayiş ismi verildi.

Sivas'ta Ankara yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Müdürlüğü kontrol noktasında görev yapan ekipler, 10 gün önce doğum yapan bir sokak kedisi ile 4 yavrusunun bakımlarını üstlendi. Şube Müdürlüğünün karşısındaki denetleme noktasına anne kedi ve 4 yavrusu için eski bir sobanın alt kısmından yuva yapıldı. Polisler yavru kedileri doğdukları ilk günden itibaren yalnız bırakmazken, yavrularını emziren anne kediyi ise süt ve mama ile beslemeye başladı.

Polis ekipleri yavru kedilere ise polis birimlerinin kısaltması olan Tem, Kom, Asayiş ve Trafik adını verdi. Yavru kediler denetleme noktasında görev yapan polislerin ilgi odağı oldu. Polisler boş vakitlerinde yavru kedilerle ilgilenerek bakımını gerçekleştiriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title