Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Apartman Boşluğunda Genç Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişi Polis Tarafından Aranıyor

APARTMAN BOŞLUĞUNDA GENÇ KIZA CİNSEL TACİZDE BULUNAN KİŞİ POLİS TARAFINDAN ARANIYOR Sivas'ta ikametinin bulunduğu apartmanda bir genç kıza cinsel tacizde bulunan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre önceki akşam saat 21.00 sıralarında Gökmedrese mahallesindeki ikametinin bulunduğu binaya giren L.Y. (22) isimli genç kız, apartman boşluğuna geldiği sırada tanımadığı bir sapığın cinsel saldırısına uğradı. Kısa bir boğuşmanın ardından L.Y.'nin bağırması üzerine sapık olay yerinden kaçtı.

Eşkali belirlenen sapığın yakalanması için çalışma başlatıldı.

KARI-KOCA'NIN BAŞKA BİR KADINI CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜ İLE TEHDİT İDDİASI Sivas'ta bir kadın, Ocak ayında B.E. (35) isimli kişinin zorla kendisini eve götürüp tecavüz ettiğini, B.E.'nin karısı P.E.'nin de (35) tecavüzü kamera kaydı yapıp CD'ye atarak, kendini tehdit ettiğini ileri sürdü.

Yenimahalle Polis Merkezi'ne giden T.G. (30) isimli kadın, B.E.'nin 2008 yılı Ocak ayı içerisinde kendisini zorla arabaya bindirip evine götürdüğünü ve orada tecavüz ettiğini iddia etti. Daha sonra B.E.'nin karısı P.E.'nin elinde cinsel ilişkinin olduğu görüntülerin bulunduğu CD'nin olduğunu ve kendisini tehdit ettiğini söyleyen T.G. şikayetçi oldu.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan B.E. ve karısı P.E., ifadelilerinin alınmalarının ardından serbest bırakıldıkları bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENEN KADIN TEDAVİ EDİLDİ Sivas'ta ısınmak için yaktığı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kadının hastanede tedavi edildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre önceki gece ikametinde üşüyen P.D. (40) isimli kadın, ısınmak için soba yaktı. Saat 02.40 sıralarında rahatsızlanan kadın, komşularının yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemede kadının karbonmonoksit gazından zehirlendiği anlaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

TRENDE CEP TEFEFONU HIRSIZLIĞI Sivas'ın Divriği İlçesi tren istasyonunda bir boycunun telefonunu alan iki kişi olay yerinden kaçtı. Yakalanan şahıslar, ifadelerinin alınmasından sonra serbest b.bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre polise müracaat eden F.E. (25) isimli kişi bindiği trenin Divriği ilçesi tren istasyonuna geldiğinde birlikte yolculuk yaptıkları ve adlarını daha sonradan öğrendiği M.Ö. (20) ve T.K. (19) isimli kişilerin kontörlerinin olmadığını ve kendilerine karşılamaya gelecek kişiye mesaj çekme bahanesi ile telefonunu istediklerini söyledi. Olayla ilgili olaraksoruşturma başlatan polis, telefonu çalarak kaçan 2 kişiyi yakaladı. Emniyette ifadeleri alınan M.Ö. ve T.K., Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

SİVAS'TA TRAFİK DENETİMLERİ Sivas'ta, İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 10 aracın trafikten men edildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bölge Trafik ve Şehiriçi Trafik Şubesi ekiplerinin yaptıkları uygulamalarda 698 aracın kontrol edildiği, 110 araca ceza yazıldığı, 10 aracın da trafikten men edildiği belirtildi.

Uygulamalarda kontrol edilen araçların sürücülerinden 110'una ceza kesilirken, sürücülerin ehliyetlerine toplam 756 ceza puanı yazıldığı kaydedildi.

Bu arada kusurlu görülen 1 otomobil sürücüsü de ilgili maddelerden mahkemeye sevk edildi.

(İG-SE-Y) 22.05.2008 17:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title