Haberler

Sivas'ta Gergin Şampiyonluk Kutlamaları

Galatasaray'ın Sivasspor'u yenerek 19.şampiyonluğu elde etmesinin ardından Sivas'ta yapılan kutlamalarda olaylar çıktı.

Galatasaray'ın Sivasspor'u yenerek 19. şampiyonluğu elde etmesinin ardından Sivas'ta yapılan kutlamalarda olaylar çıktı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Sivasspor'u 4-2 yenmesinin ardından elde ettiği 19.şampiyonluk kutlamalarında Sivas'ta olaylar çıktı. Galatasaraylı taraftarlar maçın bitmesinin ardından şampiyonluk kutlamaları için sokağa döküldü. Kent meydanında toplanan taraftarlar meşale yakarak büyük bir coşkuyla 19. şampiyonluğu doyasıya kutladı. Kutlamalar esnasında tezahürat eden Galatasaraylı taraftarlarla Sivasspor'lu taraftarlar arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Sivasspor'lu bir grup taraftar Galatasaraylıların sevinç gösterilerini engellemek isteyince iki grup arasında tartışma yaşandı.

İki grup birbirlerine taş atarken bazı taraftarlar yaralanarak hastaneye kaldırıldı. İki grubun arasına giren güvenlik güçleri grubu ayırarak olayların büyümesini engelledi.

Galatasaraylı taraftarlar bir süre Kongre müzesi bahçesinde bir süre tezahürat yaptıktan sonra marşlar eşliğinde İstasyon Caddesi'nde yürüdüler.

Grup 50. Yıl kavşağında trafiği kapatarak sevinç gösterileri yaptılar.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu fırsat bilen bazı seyyar satıcılarda tezgah açarak takımın forma ve atkı satarak kutlamaları fırsata çevirdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title