Haberler

Sivas: Stso, Sivasspor'a Maddi Destek Gecesi Düzenledi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (Stso) Tarafından Düzenlenen Sivasspor'a Yardım Gecesinde Toplanan 150 Bin YTL, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a Verildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından düzenlenen Sivasspor'a yardım gecesinde toplanan 150 bin YTL, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a verildi.

STSO Çatı Restaurant'ta yapılan Sivasspor'a yardım gecesine Vali Hasan Canpolat, STSO Başkanı Osman Yıldırım, STSO Meclis Başkanı Mustafa Sarılar, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve davetliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan STSO Başkanı Osman Yıldırım, Sivas'ı sevenin Sivasspor'u da sevmesi gerektiğini söyledi. 150 STSO üyesini, düzenledikleri yardım gecesine davet ettiklerini, ancak 2 kişinin bu daveti kabul etmediğini belirten Yıldırım, "Odamızın bu davetine aradığımız her kişi icabet etti. Hiç geri çeviren olmadı. Sadece 2 kişi davetimizi geri çevirdi. Onları da söylemek istiyorum. Birincisi maalesef Sivasspor'un sözleşmelerini yapan 2. Noter ve ikincisi de Oyakbank. Biz, oda olarak bunları, vatandaşlarımıza bildireceğiz. Bu memlekette yaşıyor, buradan para kazanıyorlarsa iyi ve kötü günde de yanımızda olmaları gerekiyor" diye konuştu.

Konuşmasında hedeflerinin Sivas'ı dünya şehri yapmak olduğunu da kaydeden Yıldırım, "Bu Sivasspor hepimizin. Sadece bugünkü yöneticilerin ve Başkan Mecnun Odyakmaz'ın değil. İçlerinde de olmak zorundayız, yardım yapmak da zorundayız. Allah razı olsun. Takıma sahip çıkıyor, ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bu bir görevdir. Görevlerini mutlu bir şekilde yapabilmeleri için bizlerin de elimizden gelen desteği vermemiz lazım. En azından maça gitmemiz lazım" dedi.

STSO Başkanı Osman Yıldırım, konuşmasının sonunda, yarın oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçının kazanılması durumunda Sivassporlu futbolculara 20 bin YTL galibiyet primi vereceklerini sözlerine ekledi. Ardından sahneye Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı davet eden Yıldırım, Odyakmaz'a 150 bin YTL'lik çeki takdim etti.

Kısa bir konuşma yapan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ise, kendilerine verilen destekle Sivasspor Kulübü Başkanlığı'nı yaptığını belirterek, destekten ötürü teşekkür etti.

Sivas Valisi Hasan Canpolat da, tüm Sivaslılar'ı takıma destek vermeye davet etti. Bin YTL bilet parası vererek geceye katılan Vali Hasan Canpolat, konuşmasında Sivasspor'un bir değer ve Sivaslılar'ın ortak paydası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sivasspor, Sivas'ın medarı iftiharıdır. Sivas'ın ortak değeri ve paydasıdır. Sivaslılar'ın başarma azminin bir sonucudur. Gerçekten de bugün Sivasspor bir marka haline geldi. Sivasspor, akla gelen ve sorulan bir değer haline gelmiştir. Her konuda olduğu gibi bu konuda da sürekli olarak işin üzerinde durmak, sürekli olarak destek vermek son derece önemli. Sivasspor'un bugün geldiği nokta çok güzel bir noktadır. Ancak bu destek kesilirse, şehrin ortak paydası olma özelliği kaybolursa tekrar geri gidiş başlar. Bunu hepimiz biliyoruz."

Vali Canpolat, Valilik olarak da Sivasspor'a destek verdiklerini, başlattıkları Sivasspor'a destek kampanyasını 6 ay daha uzattıklarını, ayrıca bugüne kadar banka hesabında toplanan 100 bin YTL'yi yetkililere teslim ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title