Haberler

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kılıç Koyulhisar'da İncelemelerde Bulundu

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Koyulhisar ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Koyulhisar ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kılıç, Koyulhisar Belediyesi'ne ait halı sahada yapılan suni çimlendirme çalışmalarını inceledikten sonra Belediye Başkanı İlhan Eren'i makamında ziyaret etti.

Belediye başkanı Eren, ziyarette yaptığı konuşmada, Koyulhisar'da gençlik ve spor hizmetlerinin yaygınlaşması ve fiziki şartların iyileştirilmesi için gereken her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Eren, "2004 yılında belediye olarak ilçemize bir halı saha kazandırdık. Halı sahamızın modernizasyonu ve fiziki şartlarının iyileştirilmesi noktasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Salim Kılıç'ın büyük destekleri oldu. Müdürümüzün destekleriyle daha öncede stadyumumuza kapalı tribün kazandırılmıştı. İlçemizdeki gençlik ve spor hizmetlerine olan yardım ve desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıç da, Koyulhisar'da spora yaptığı destek ve katkılardan nedeniyle Eren'e teşekkür ederek, "Koyulhisar Belediyemizin yaptığı halı sahayı suni çime kavuşturuyoruz. Diğer taraftan ilçemizde kapalı spor salonu yapılması için girişimler var. Bizlerde bu konuda elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız" diye konuştu.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title