Haberler

Sivas Belediyesi'nden İddialara Yanıt

Sivas'ta bir şahsın, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından dövüldüğünü iddia etmesi üzerine, belediye tarafından açıklama yapıldı.

Sivas'ta bir şahsın, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından dövüldüğünü iddia etmesi üzerine, belediye tarafından açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, iddia sahibinin belediye bünyesinde işçi olduğu belirtildi. Açıklamada "Belediyemiz bünyesinde işçi olarak çalışmakta bulunan İbrahim T. isimli şahıs 12 Eylül 2012 tarihinde Belediyemiz Genel Yönetim ve Disiplin Kurulu Başkanlığı'nın 523 sayılı kararı ile 'Belediyemiz müfettişinin başkanlık makamına hazırlamış olduğu 25 Kasım 2010 tarih 81 sayılı soruşturma dosyası da göz önünde bulundurularak, yine müfettişin hazırlamış olduğu 07 Eylül 2012 tarih ve 80 sayılı soruşturma dosyasında da' belediye başkanımız aleyhinde asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulunarak kurumumuzu kamuoyu önünde aslı olmayan isnatlarla rahatsız ettiği, Başbakanlık Bilgi İşlem Merkezi ve yerel mahkemelerde belediye başkanımızı haksız yere şikayet ederek zaman ve iş kaybı yönünden kurumumuzu zarara uğrattığından toplu iş sözleşmesinin 71. maddesinin 27. bendi gereğince ve 4857 sayılı yasanın 25. maddesinin (b) ve (e) bentleri gereğince iş akdinin feshine karar verilmiştir. Kamuoyunu yanıltmak ve yönlendirmek maksadıyla iş akdinin feshini gerektiren olaylar dışında gerekçeler göstererek vatandaşlarımızı yanlış yönlendirmektedir. Bahse konu Sıcak Çermik'te devam etmekte olan 30 yıllık davanın, işten çıkartılmasıyla bir alakası bulunmamaktadır. Kaldı ki mezkur şahsın aleyhine sade vatandaşımızın şikayet dilekçeleri dosyasında mevcuttur. Öte yandan çeşitli zamanlarda Belediye Başkanlığı binasında kontrolsüz hareketler ve davranışlarda bulunan şahıs son olarak da Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp'ü belediye binası çıkışında rahatsız etmek isterken başkanımız tarafından geçişi sağlamak üzere malum şahıs elle itilerek geçişin engellenmesi önlenmiştir. Herhangi bir tartaklama yahut darp söz konusu değildir" ifadelerine yer verildi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Eylül Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title