Haberler

Şırnak'tan Milletvekili Seçilen Kaplan ve Bayındır, Cizre Belediyesini Ziyaret Etti

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) Desteklediği ve Yeni Seçilen Şırnak Bağımsız Milletvekilleri Sevahir Bayındır ve Hasip Kaplan, Cizre Belediyesi'ni Ziyaret Etti.

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) desteklediği ve yeni seçilen Şırnak Bağımsız milletvekilleri Sevahir Bayındır ve Hasip Kaplan, Cizre Belediyesi'ni ziyaret etti.

22 Temmuz'da seçilen Şırnak Milletvekilleri Hasip Kaplan ve Sevahir Bayındır, Cizre Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette DTP İl Başkanı İzzet Belge, Şırnak Belediye Başkanı Ahmet Ertak, Silopi Belediye Başkanı Muhsin Kunur ve İdil Belediye Başkan Resul Sadak da bulundu. Milletvekilleri, Belediye binasının önünde vatandaşlar tarafından zılgıtlarla karşılandı. Görevden uzaklaştırılan eski Cizre Belediye Başkanı Aydın Budak, Şırnak halkının üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek iradesini ezici bir

çoğunlukla meclise gönderdiğini belirterek, "Seçilen vekillerin halkın politik, kültürel ve ekonomik taleplerini en iyi şekilde yansıtacağına inanıyoruz. Vekillerimiz artık bu halkın sesi olacaktır" dedi.

(AY-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title