Haberler

Sıra Tolga Çevik'te mi

Ekranların Sevilen Dizisi 'Avrupa Yakası'nda Kan Kaybı Sürmeye Devam Ediyor.

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİ 'AVRUPA YAKASI'NDA KAN KAYBI SÜRMEYE DEVAM EDİYOR.

Türkiye'nin en sevilen komedi dizilerinden olan Avrupa Yakası'nda ayrılık haberleri aldı başını gidiyor

Geçtiğimiz sezon başarılı komedyen Ata Demirer, Evrim Akın ve Bülent Polat'ın ayrılmasıyla kan kaybı yaşayan diziye yeni oyuncular dahil edilmişti.

Peker Açıkalın, Tolga Çevik, Hasibe Eren, Engin Günaydın gibi ünlü oyuncuları kadrosuna dahil edince dizi, reyting rekorları kırdı.

Yeni yarışma programı 'Güldür Bakalım'ın başlamasıyla birlikte yaşanan polemikler üzerine Peker Açıkalın diziden ayrıldığını açıklamış, sonrasında ise "Ayrılmıyorum…" demişti. Peker Açıkalın'ın tutarsız açıklamaları Plato Film yöneticilerini , bir karar verdirmek zorunda bıraktırmıştı.Peker Açıkalın'ın son zamanlarda ki davranışları pek hoşlarına gitmemiş olacak ki, gözleri kapalı değerlendirip Açıkalın'ı kadro dışı ettiler .

Şimdi sıra Tolga Çevik'te mi? Avrupa Yakası'nın yeni yüzlerinden birisi olan Tolga Çevik, eşi ve çocuklarıyla Amerika`ya yerleşmek üzere olduğunu ama kesin kararını henüz vermediğini söylerken, dizinin yeni sezonunda olmayacağının sinyallerini verdi.

Bir başka ayrılık haberi ise, bu dizi ile efsaneleşen Engin Günaydın, yani dizideki ismiyle Burhan Altıntop cephesinde!

Uğur Yücel`le çekeceği dizi film için kolları sıvadığı belirtilen Engin Günaydın ise henüz bir açıklamada bulunmuş değil! Ama başarılı oyuncunun arkadaşları tarafından gelen haberler, Engin Günaydın'ın diziden ayrılmak istediği yönünde.

Yeni sezonda Avrupa Yakası dizisinden kimler gidecek, kimler kalacak şimdilik bilinmezken, belkide dizi seyircilerine elveda diyebilir. Çünkü dizi ekibine yakın çevrelerin konuşmaları bu yönde.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title