Haberler

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Düğününü Dünya İzleyecek

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın 14 Mayıs'ta Cunda'da yapılacak düğününü tüm dünya izleyecek.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun 14 Mayıs'taki düğünü, yabancı basının da ilgisini çekti. Ortadoğu ve Yunanistan'da yayın yapan kanallar gibi BBC Entertainment de yılın düğününü takip edecek.

YABANCI BASIN HAREKETE GEÇTİ

Yılın düğününe geri sayım başladı. 21 Mayıs olarak belirledikleri nikah tarihlerini kandile denk geldiği için 14 Mayıs'a çeken Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun düğün töreni, merakla bekleniyor. Türk magazin basını tarafından yakından takip edilecek Cunda'daki düğün için yabancı basın da harekete geçti. İmirzalıoğlu'nun geniş hayran kitlesine sahip olduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan 'MBC4′ kanalı ile tüm dünyada yayınlanan 'BBC Entertainment' kanalı, 14 Mayıs'ta Cunda'ya bir muhabir ile bir de kameramanını yolluyor.

ESNAF DA UMUTLA BEKLİYOR

Yine 'Karadayı' dizisinin reyting rekorları kırdığı Yunanistan'dan da 'My TV' ile dergiler de birer muhabirleriyle düğünü takip edecek. Yaklaşık 1 ay sonra Cunda'da yaşanacak Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu zirvesi, esnafı da şimdiden oldukça heyecanlandırdı. İmirzalıoğlu'nun kendi ile Kobal'ın ailesi ve dostları için 3 oteli tamamen kapattığı Cunda'daki esnaf, ünlü simaların da katılacağı düğün töreninden oldukça umutlu. Bölgedeki birçok otel ile restaurant, 14-16 Mayıs arasında yüzde yüz doluluk oranı beklediklerini söylüyor.

SİNEM KOBAL TİTİZLİKLE İLGİLENİYOR

Kenan İmirzalıoğlu, yeni proje görüşmeleri için daha çok İstanbul'da kalırken düğün hazırlıklarıyla Sinem Kobal ilgileniyor. Kobal, yakın dostları ve annesiyle sık sık Cunda'ya gidiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Yunanistan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (2)

AHMAK...........:

Hem magazin haberlerine girip hemde çokta umrumuzdaydı yazan ahmaklarrrr bu şarkı size gelsinnnnnnnn :) :)

3
0
yanıtYanıtla
Mutluluklar:

Yani böyle olur ağaların düğünü dedirtecek medya dünyasına. Popüler ve sevilen bir yıldız olmanın ceremesi de böyle oluyor. . Gün doğdu magazin dünyasına. !! Bizde tebrik edelim. onu o konuma getiren tv izleyicisi olarak. . . Dilerim uzun ömürlü bir evliliği olur. Herkese örnek olur. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title