Haberler

Sinan Engin'den Demba Ba Yorumu: Şamba Ba Olursun!

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş'ın formsuz golcüsü Demba Ba'ya seslendi.

Futbol yorumcusu Sinan Engin'den, Beşiktaşlı golcü Demba Ba'ya Godfather filmiyle gönderme geldi. Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba'ya seslendi.

"ŞAMBA BA OLURSUN"

Ba'nın son dönemdeki formsuzluğuna dikkat çeken Engin şu ifadeleri kullandı: "Bu Beşiktaş taraftarı sana besteler yaptı çok erken zamanda. Taraflı tarafsız seni çok sevdik ama gel gelelim iki aydır kayıpsın. Sadece penaltılardan, çok sıradan santrforların atacağı golleri atıyorsun. Yanılmıyorsam bir ay evvel dedim ki, 'Demba Ba dikkat et, bu taraftar sana sonra Şamba Ba der' dedim. Yavaş yavaş bak oraya doğru geliyor. Yarın sana Ümraniye'de bu kasedi seyrettirsinler. Sinan Abi'n olarak söylüyorum, biraz kımılda Beşiktaş'ı şampiyon yap. Senden çok şey bekliyorum. Gollerine devam et. Haydi Demba Ba."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sinan Engin Beyaz TV Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (10)

Selcuk InanMobil-IOS:

Demba ba bitti

7
2
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

Yunan Engin senin gibi düdükler avrupada Cigeri bes. Para etmeyen malozlari Türkiyede artis yapiyorsunuz.

4
0
yanıtYanıtla
SamsunluMobil-IOS:

Futbolumu tartisiyorlar tiyatromu ceviriyorlar beli deyil.

4
0
yanıtYanıtla
SADECE HAKİKAT:

kardeşim biz herkesi birden göklere çıkartarak çok erken davranıyoruz daha havaalanında sevgi gösterileri falan , yahu bi işini doğru yapsın sonucu görelim sonra ödül ya da ceza verelim.

2
0
yanıtYanıtla
fenrrlimobilWeb@haberler.com:

Derbi kazanamayan şamp olamazzzzz

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu takımdan cacık olmaz. . . başkan başkan değil çokkkk pasif esnek adam yani olmaz bu iş. . . teknik adam iki fener maçında da emrenin dalgası oldu. emre bilic ile dalga geçerken oyuncular film seyreder gibi bakıyor. gökan töre gelip emrenin koluna giriyor kanka gibi. real madrid ve barcelona maçı idi ronaldo barça teknik adamına birşey dedi bütün barçalı oyuncular ronaldonun yanına koşup onu bitirdiler olay bu bjk kardeşlerim. . . bjkliyim. . .

1
0
yanıtYanıtla
yetim:

sinanin. . . yorumu. . . hep. . doru. . cikiyor. . mesela. . . gulup. . burug. . . . yorumugibi. . . . sinan. . . biraz. . yavas. . ata. . . . bilelim. . . . bilmiyorsan. . susda. . milet. . . adam. . sansin

0
0
yanıtYanıtla
kadriyebjkmobilWeb@haberler.com:

Biraz tempoo. Haydii gollerr kaleye..DembaBaa.sampiyonluk bizimzim

0
0
yanıtYanıtla
kartal:

Şahane yani demba na yi eleştirmek sana mi düştü hiçbirşey hakkında bilgisi yok gelmiş konuşuyor demba ba. Jose sosayla birlikteyken daha iyi adama pas vermiyorlarki maçlarda

0
0
yanıtYanıtla
neoli lan:

sizlere yazık adammısınız lan siz yalaklar başka bildiginiz bişey yok ve artislikten başka işinizde yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title