Haberler

Sinan Akçıl'ın Sözleri Harun Tan'ı Kızdıracak

Güncelleme:

Pars'a doğum gününde oyuncak piyano aldığını söyleyen Akçıl, "Pars'a piyano öğretiyorum. Bana çok alıştı; ee tabii çok zaman geçiyoruz" dedi.

Ebru Şallı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Menajeri ile Chilai adlı mekanda 1 saat kalan Akçıl’ın neşesi yerindeydi.

BU SÖZLERE HARUN SİNİRLENECEK

Çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenen şarkıcı, lavaboya girip kendine çeki düzen verdikten sonra mekandan ayrıldı. Kapıda kendisini bekleyen aracına yönelen Akçıl “Tuvalete girdim. Makyajımı tazeledim” diyerek espriyi patlattı. İlişki yaşadığı sevgilisi Ebru Şallı’nın biten evliliğinden olan oğlu Pars Tan’a doğum gününde oyuncak piyano aldığını söyleyen Akçıl, “Pars’a piyano öğretiyorum. Bana çok alıştı. Eee tabii çok zaman geçiyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.

ROMANTİK SEVGİLİ OLDUĞUNU KANITLADI

Harun Tan’ın bu sözler karşısında ne tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu. Şarkıcı, arabasına bineceği sırada ise kuşların cama pislediğini görüp “Piyango mu oynasam ne?” şeklinde konuştu. Aracı ile gideceği sırada sevgilisi Ebru Şallı’ya satıcıdan gül alan şarkıcı, romantik bir sevgili olduğunu bir kez daha gösterdi.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Harun Tan Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (1)

BOŞVER ADIMI:

yok canım öpüşmüyorlardır evlenmediler yaa:)

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title