Haberler

Siirt'te Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı

Siirtli Gençler ve Çocuklar Yaz Tatilini Eğlenerek ve Spor Yaparak Geçirecek. İl Gençlik Spor Müdürlüğü 767 Öğrencinin Katılacağı Yaz Sporları Okullarını Açtı.

Siirtli gençler ve çocuklar yaz tatilini eğlenerek ve spor yaparak geçirecek. İl Gençlik Spor Müdürlüğü 767 öğrencinin katılacağı yaz sporları okullarını açtı.

Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen törene sporcular, veliler ve antrenörler katıldı. Siirt Gençlik ve Spor Müdürü Hüsam Olgaç, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün kuruluş yıldönümü olan 29 Haziran'da böyle önemli bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Böyle önemli bir günde sevgili gençlerimizi kahve köşeleri başta olmak üzere zararlı alışkanlıklardan korumayı, beden ve ruh sağlığınızın gelişmesini amaçlayan etkinliği başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli veliler, çocuklarınız artık bizim çocuklarımızdır. Onların bedensel ve ruhsal gelişimleri için gerekli her türlü çabanın harcanacağından emin olabilirsiniz. Bu yıl 8 branştan 6-18 yaş arası 767 çocuk ve genç yaz okullarında hizmet görecek" dedi.

Tören öğrencilerin kortej yürüyüşü ile sona erdi.

(ZKG-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title