Haberler

Siirt: Başbakan Erdoğan'ın Siirt'teki Programı Belli Oldu

AK Parti Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Eylül Cuma Günü Siirt'te Yapacağı Gezi ve İnceleme Programı Açıklandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Eylül Cuma günü Siirt'te yapacağı gezi ve inceleme programı açıklandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve bazı bakanlarla birlikte 14 Eylül saat 18.00 sıralarında Siirt'e gelecek. Erdoğan ve beraberindekiler, 15 Eylül Cuma günü saat 10.30 ila 12.30 sıralarında Güres Caddesi, birçok okulun açılışını, kadın doğum hastanesi, bilgi teknoloji sınıfları, kız ve erkek yurtları, Köylerin Alt Yapısını Destekleme (KÖYDES) Projesi çalışmaları, İBAŞ Boya Fabrikası, belediyenin çalışmaları ve suni çim sahasının açılışlarını ortaklaşa düzenlenecek törenle gerçekleştirecek. Törenin ardından saat 13.30'da Polis Meslek Yüksek Okulu'nun açılışını yapacak olan Başbakan Erdoğan, saat 14.45'te polis öğrencileriyle öğle yemeğinde biraraya gelecek. Saat 16.00'da helikopterle eşi Emine Erdoğan'ın doğum yeri olan Aydınlar (Tillo) İlçesi'ne geçecek olan Erdoğan, saat 16.15'de ilçedeki İbrahim Hakkı Hz. Türbesi Külliyesi'nin açılışına katılacak.

Erdoğan, Siirt'teki gezisinin ardından beraberindeki heyetle birlikte saat 19.15 saatlerinde Siirt'ten İstanbul'a Ata uçağıyla hareket edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title