Haberler

Sıcak Suyla Saldırılan Minik Çocuk Konuştu

Şişli’de, dün akşam ünlü bir fast food restoranının çalışanı tarafından sıcak sulu saldırısına uğrayan küçük çocuk Polat Kara ve ailesi konuştu.

Şişli'de, dün akşam ünlü bir fast food restoranının çalışanı tarafından sıcak sulu saldırısına uğrayan küçük çocuk Polat Kara ve ailesi konuştu. Omzu yanık ve sargılı olan Polat, kendisine saldıran çalışan için "Allah'ından bulsun" dedi.

Şişli'nin Nişantaşı semtinde, ünlü bir fast food restoranının şubesinde yaşanan olay büyük tepki topladı. İddialara göre, restoranda çalışan bir kadın, müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle küçük bir çocuğun üzerine sıcak su döktü. Tedavi edildiği hastaneden taburcu edilip polis aracına bindirilirken görüntülenen küçük çocuk Polat'ın şaşkınlık ve korku dolu bakışları gündem olmuştu.

Hatay'ın Suriye sınırından 7 sene önce İstanbul'a taşınan ve geri dönüşüm malzemesi toplayarak geçimini sağlayan Polat Kara ve ailesi, Şişli'de yaşadıkları gecekonduda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

5 çocuğundan biri olan oğlu Polat'la beraber olayı anlatan anne İpek Kara, "Ben eşimle kağıt topluyordum. Oğlum Polat, 'Anne, acıktım' dedi. 'Git, karşıdan hamburger al' dedim. Hamburgeri yaptırıyor, bir de su istiyor. Arkasını döktüğü zaman sıcak su dökülüyor omzuna. Orada hamburger yiyen başka bir vatandaş, kadın çalışana tepki gösteriyor, 'Parasını ben vereyim' diyor. Kadın çalışan da, 'Hayır, parasını verdi. Gelmesinler buraya. Bir defa yaptım, bin defa olsa yine yaparım' diyor. Suçumuz fakir olmak, kötü giyinmek mi? Yok işte, bizim de durumumuz bu. Bize polis haber verdi. Bir anne böyle bir olayı öğrendikten sonra ne yapar? Ağladım sızladım. Sadece yakan kişiyi görmek istiyordum. Şikayetçi oldum. Allah'ından bulsun böyle davrandığı için" ifadelerini kullandı.

Omzunda yanıklar oluşan Polat ise şaşkın ve gergin hareketler sergilemeye devam ederek, kendisine saldıran çalışan için "Allah'ından bulsun" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nişantaşı İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title