Haberler

Sheraton Çeşme 1 Nisan'da Açılıyor

Çeşme'de Yenileme ve Kongre Merkezi İnşaat Çalışmaları Süren Sheraton Oteli, 1 Nisan'da Kapılarını Açacak. Ege Bölgesi'nin En Önemli Turizm Yatırımlarından, Dilek Holding'e Ait Çeşme Sheraton Oteli'nin Yenilenme Çalışmalarının Son Aşamaya Geldiğini Belirten Dilek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Göker, 'Altı Yılı Geride Bırakan 34 Dönüm Arazi Üzerine Kurulu, 383 Odalı Çeşme Sheraton Oteli, 1...

ÇEŞME'de yenileme ve kongre merkezi inşaat çalışmaları süren Sheraton Oteli, 1 Nisan'da kapılarını açacak. Ege Bölgesi'nin en önemli turizm yatırımlarından, Dilek Holding'e ait Çeşme Sheraton Oteli'nin yenilenme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirten Dilek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Göker, ''Altı yılı geride bırakan 34 dönüm arazi üzerine kurulu, 383 odalı Çeşme Sheraton Oteli, 1 Nisan'da bin 500 kişilik kongre merkezi ve yenilenen yüzüyle hizmete girmek için gün sayıyor'' dedi.

Eylül ayı sonunda başlayan çalışmaların mart ayı ortalarında tamamlanacağını, otelin ise nisan ayında hizmete gireceğini belirten Dilek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Göker, yatırımlarının en önemli bölümünün kongre merkezi olduğunu söyledi.

Mevcut olan salonlarına ek olarak 1850 metrekare, 400 metrekare ve 650 metrekarelik salon, 45 ile 75 metrekare arasında değişen 18 çalışma odalasının yeni ek proje içinde yer aldığını vurguladı. Ayrıca işadamlarına yönelik 6 delux salon yaptıklarını anlatan Göker, ''Bin 500 kişilik kongre merkezi, Çeşme'deki tüm otellerin dolmasına yetecek. Bu yatırım Çeşme Sheraton'a değil, Çeşme'ye yapılan bir yatırımdır. Çeşme'nin kış sezonuna hareket getireceğiz. İzmir'in en büyük kongre merkezine sahip olacağız. Günde 500 kişi 3 vardiya olarak çalışmalarını geceli gündüzlü sürdürüyor. Çeşme'nin kurtuluşu için böyle bir projeye ihtiyaç vardı'' dedi.

10 milyon dolarlık yatırımın ikinci bölümünün termal, spa için olduğunu belirten Göker şunları söyledi:

''SPA'yı 800 metrekare daha büyüterek 3 bin 200 metrekareye çıkarttık. Görkemli bir hamam, dış termal havuz çevresinde son dönemin gözdesi Bali evleri, bungolovlar yapıldı. Dolayısıyla Uzakdoğu konsepti ve Türk konseptini harmanlayacağız. Ayrıca, odalarımız komple yenilendi. Otel içine ilave olarak iki bar yaptık. 2007 yılındaki hedefimiz yıllık konaklamayı yüzde yüz sayısına ulaştırmak. Ayarıca kaydıraklı Relax Pool adında yeni bir havuz çalışmamızda son aşamada. 1 Nisan'dan itibaren Turizm Belgesi, Termal Turizm Belgesi, Mavi Bayrak'a ek olarak ISO 9001, HACCEP belgesini de alacağız. Full otamasyon bir kongre merkezi yarattık. Şimdiden 10 farklı kongre ve 14 düğünü Çeşme'ye aldık. Kış sezonunda kongre turizmiyle birlikte termal turizme ağırlık vererek, Çeşme'nin yıldızının parlamasını sağlayacağız. Üç adet VIP odamızda da yenilemeye gittik.''

Çeşme Sheraton Oteli misafirlerinin hiç sıkılmadan günlerce otelde kalabileceğini belirten Göker sözlerini şöyle sürdürdü:

''Hizmet kalitemiz en üst seviyeye çıktı. Tayland'dan özel 8 masör geliyor. Fizyoterapistimiz olacak. Özellikle düğün mekanı olarak tercih edilen bin 500 kişilik deniz manzaralı Copacabana'ya bu sene havuzda eklenerek bölgede hem havuzun hem de denizin birleştiği tek mekan olma ayrıcalığını, muhteşem gün batımı eşliğinde evlenecek çiftlere ve misafirlere yaşatacak. Sheraton Çeşme, Yaz sezonunun dışında, bahar ve kış dönemlerinde ise düğünleriniz için yine alternatif sunuyor. Bölgede sütunsuz tek alan bin 600 metrekarelik kapalı mekanda bin 300 kişiye kadar düğünlerinizi yapma fırsatı bulabilirsiniz. Otele giriş yaptığınız andan itibaren ayrıcalıklı olduğunuzu her fırsatta hissediyorsunuz. Bu romantik ve özel gününüzde kaliteli servis anlayışı ve lezzetli menülerle birlikte kokteyl ve düğün yemeğinizin tadını çıkarıp, size özel hazırlanmış romantik dekoruyla suit odada free konaklama, odanıza şampanya ve ikramlar. Özel talep halinde daha önce otelin sağlık kulubünde bulunan hamamda bayanlara gelin hamamı yerine bu sene yeni hizmete girecek olan ve yeniden doğuş merkezi bünyesinde açılan yeni Türk hamamında kına gecesi, beylere ise damat tıraşı, çilingir sofrası hazırlayarak Türk geleneklerinin en güzel yönlerini sunuyoruz. Yenilenmiş haliyle huzur ve sağlığa açılan yeniden doğuş merkezi Thermal&Spa'da bir günlük bakımda Uzakdoğu'dan getirilen Balili terapistler, evlenecek çiftleri özel egzotik masajlarıyla Uzakdoğu'ya götürüyor. Sheraton Çesme Hotel'de bu sene ilk defa hizmet vermeye başlayacak ve havuz üstünde bulunan özel döşenmiş bungalow masaj odalarında çiftler baş başa dört saat boyunca huzura ve dinlenmeye bırakılıyor. Balneoterapi, özel aile banyoları da günlük bakımın içinde sunulacak.''

Otelin dokuzuncu katında bulunan her biri 850 metrekare büyüklüğünde ve yüzme havuzlu 'penthouse'ların bu yıl yenilendiğine dikkat çeken Göker, ''İtalyan iç mimarların yeniden dekore ettiği bu özel suitler, evlenecek çiftlere unutulmaz balayı yaşatacak. Farklı ulaşım terihcihlerinize otel imkanlarıyla cevap alabilirsiniz. Havadan ulaşımınız için helikopter pisti, deniz ulaşımınız için bir iskele var. Limuzin ile kara ulaşımı da sağlanıyor. Yaz düğünleri de Sheraton Çeşme'de yine bir başka keyifli ortam yaratıyor'' dedi.

Cesur SERT/ İZMİR,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title