Haberler

Şenol Güneş, Yeni Transfer Vida'yı Antremanda Alkışlattı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Domagoj Vida, siyah-beyazlı ekipteki ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş yıldız futbolcuyu antrenman öncesi takım arkadaşlarına alkışlattı.

İstanbul'da toplanarak öğle saatlerinde Antalya'ya gelen siyah-beyazlı takım, Seril ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kampa girdi.

BEŞİKTAŞ 11 FUTBOLCUYLA ÇALIŞTI

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla başlayan Beşiktaş, 11 futbolcuyla çalıştı.

Antrenmanda yeni transfer Vida'nın yanı sıra Anderson Talisca, Necip Uysal, Gary Medel, Adriano Correia, Fabricio Ramirez, Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy, Alpay Çelebi ve Ersin Destanoğlu yer aldı. Atınç Nukan da bireysel idman yaptı.

FUTBOLCULAR VIDA'YI ALKIŞLARLA KARIŞLADI

Antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş, yeni transfer Vida'yı takım arkadaşlarıyla tanıştırdı. Siyah-beyazlı futbolcular, Vida'yı alkışla karşıladı.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Osmanlıspor maçında forma giyen futbolcular ise ekstra izinli olduğu için antrenmanda yer almadı. Denys Boyko ile Aras Özbiliz'in de takım bulmaları için izinli olduğu öğrenildi.Koşu ve top kapma ile başlayan antrenman, pas ve koşuyla sona erdi. İdmanda, teknik direktör Şenol Güneş de futbolcularla koştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş İstanbul Beşiktaş Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

59hakan:

adrianoyu satıp solda tosic ve canerle işi bitirmek lazım bence. pepe vida mitroviç yeter ortada. .

3
1
yanıtYanıtla
BizimCoşkun:

demekki vida lazımmış aldılar

2
1
yanıtYanıtla
Tosic''ten formayı alamaz !:

Vidayı midayı bırakta acil golcü lazım bize cenk gitti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title