Haberler

Şener: İstediğimiz Sonucu Alamadık

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Makukula ve Panteliç'in Transferlerinin Gerçekleşmediğini, Brezilya, İngiltere ve Sırbistan'dan 3 Oyuncuyla Görüşme Halinde Olduklarını Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Makukula ve Panteliç'in transferlerinin gerçekleşmediğini, Brezilya, İngiltere ve Sırbistan'dan 3 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını söyledi.

Başkan Şener, bordo-mavili takımın Hollanda'nın Tegelen Kasabası'ndaki kampını ziyaret ederek bordo-mavili takımın akşam antrenmanını izledi.

Burada basın mensuplarına transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Şener, geçen sezon Kayserispor'da gol kralı olan ve bonservisi Portekiz'in Porto kulübünde bulunan Makukula'nın Trabzonspor'a gelmeyi çok istediğini belirterek, ''Fakat orada şöyle bir üçgen var, onu çözemedik. Kulüp menajer bir bölüm, kulübün menajeri Makukula'nın manajeri ile kulüp başka bölüm. Dolayısıyla fiyatın biri başka çıkıyor, diğeri başka çıkıyor. Ciddi ciddi resmi tekliflerde bulunmamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Çok da uzatmamızın anlamı yoktu'' dedi.

Sırp oyuncu Panteliç'in de ünlü bir futbolcu olduğunu ifade eden Şener, ''Ama çok takım değiştirmiş. Bunun daha değişik menajer tipi vardı. En sonunda fiyatı biraz daha düşürme yoluna gittiler. Dün akşam yine düşürdükleri fiyat uydurma bir fiyattı. Bu da kalsın dedik'' diye konuştu.

Forvet transferinde 3 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını ve belirli bir noktaya getirdiklerini anlatan Şener, şöyle konuştu:

''Bunlardan bir tanesi Brezilyalı, biri İngiliz, biri de Sırp. Yarın diğer yönetici arkadaşlarımız da kampa geliyor. Hoca da burada, karar vereceğiz. Brezilya'da bulunan yardımcı antrenörlerimiz de geliyor. Görüştüğümüz oyuncuların fiyatları daha uygun. Daha makul, karşında daha ciddi adamlar var. Karşında birkaç kişi görmüyorsun. Bunların bir tanesi Türkiye'ye çok gelmek istiyor. Tanınmış milli oyuncular, üçü de milli oyuncu. Brezilya'daki ümit milli. Golcü transferini kampa yetiştirmek istiyoruz.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title