Haberler

Seks Hayatınız Tehlikede!

Cinsel Ekoloji Araştırmasına Göre Avrupa'da Ayda 4 Kez Seks Yapanların Oranı Düşerken, 2 Kez Seks Yapanların Oranı Hızla Artıyor. Seks İçin Daha Çok Geceleri ve Hafta Sonları Tercih Ediliyor.

CİNSEL EKOLOJİ ARAŞTIRMASINA GÖRE AVRUPA'DA AYDA 4 KEZ SEKS YAPANLARIN ORANI DÜŞERKEN, 2 KEZ SEKS YAPANLARIN ORANI HIZLA ARTIYOR. SEKS İÇİN DAHA ÇOK GECELERİ VE HAFTA SONLARI TERCİH EDİLİYOR.

Lizbon'da geçen hafta yapılan Avrupa Cinsel Tıp Birliği Kongresi'nde 14 Avrupa ülkesinde yapılan "cinsel ekoloji" araştırmasının da sonuçları açıklandı. NTV'nin bildirdiğine göre çiftlerin cinsellikteki davranış biçimini ortaya koyan araştırmaya göre cinsel sorunu olan 10 erkekten 2'si doktora başvuruyor. Doktora başvuranların da yalnızca yüzde 14'ü sertleşme güçlüğü ilaçlarını kullanıyor. Çiftlerin yüzde 70'i ne zaman seks yapacaklarını bilmiyorlar. Bu nedenle sertleşme güçlüğü olan erkekler kullandıkları ilacın hemen etkili olmasını istiyorlar.

HAFTASONU FARKI

Bayer'in 2001 ve 2004 yıllarında yaptığı bir araştırmaya göre ayda 1 ila 2 kez seks yapanların sayısı artmasına rağmen 3-4 kez seks yapanların sayısı düşüyor. Çiftlerin çoğunluğu seks için benzer zaman dilimlerini seçiyor. Genellikle seks için geceyi tercih ediyorlar, hafta içini tercih edenlerin oranı da yüzde 5'i geçmiyor. Hafta sonları ise seks için en fazla tercih edilen zaman dilimi... Çiftlerin yüzde 69'unun seks için ayırdığı zaman ise yarım saati geçmiyor."

BEL ÇEVRESİNE DİKKAT

Uzmanlara göre cinsel sağlığa önrem verenlerin düzenli egzersize ve bel çevresinin kalınlaşmamasına dikkat etmesi, alkol ve sigaradan kaçınması gerekiyor. Mutlu bir birliktelik için çiftlere haftada 1 ila 2 kez seks yapmalarını öneriliyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title