Haberler

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler için program düzenlendi.

Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler için program düzenlendi.

İlçedeki özel bir tesiste düzenlenen programa Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Belediye Başkanı Murat İkiz, Muharip Gaziler Derneği Havza Şube Başkanı Harun Saat, protokol üyeleri, gaziler, gazi yakınları ile şehit aileleri katıldı.

Yemekli programda şehitler için dualar okundu.

Programda konuşan Havza Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, kendisininde bir şehit torunu olduğunu belirterek "Sizlerin hislerini biliyorum. Bizler her türlü imkanlar ile sizlerin yanınızdayız ve sizlere her zaman kapımız açık. Ben sizleri ziyaret edeceğim ama sizleri de misafir etmekten her zaman onur duyacağım. Allah tüm şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hayattaki gazilerimize uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim." dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ülkenin zor günlerden geçtiğini ifade eden İkiz, "Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece kimse bu ülkeyi bölemez. Allah tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelere başsağlığı, hayattaki gazilerimize uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim." diye konuştu.

Muharip Gaziler Derneği Havza Şube Başkanı Harun Saat de bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin sağlanması adına önemli olduğunu dile getirerek, "Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız ve çok değerli konuklarımıza teşekkür ederim. İnşallah daha iyi ve güzel günlerde bir araya geliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat İkiz Çanakkale Havza Politika Güncel Haberler

title