Haberler

Şehit Polise Hazin Tören

Adana'da aidat parası yüzünden tartıştığı kadını öldüren apartman yöneticisine müdahale etmek isterken vurularak şehit olan polis memuru Hüseyin Şensyoy için Adana Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Adana'da aidat parası yüzünden tartıştığı kadını öldüren apartman yöneticisine müdahale etmek isterken vurularak şehit olan polis memuru Hüseyin Şensyoy için Adana Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki Yağmur Apartmanı'nda dün meydana gelen olayda yönetici Yahya Kaya, 30 TL'lilik aidat parası yüzünden tartıştığı Nurcan Özdamar'ı vurduktan sonra, kendisine müdahale etmek isteyen Adana Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin Şensoy'u da şehit edip aynı tabancayla hayatına son verdi. Şehit polis memuru Şensoy için bugün tören düzenlendi. Şehidin Adana Adli Tıp Kurumu'ndan alınan naaşı, cenaze aracıyla polis eskortu eşliğinde Adana Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Bu sırada şehidin eşi Cennet, kızı Mehtap ve oğlu Atakan Şensoy gözyaşlarına boğuldu. Şehit eşi ve çocukları, polis memurlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Kızı Mehtap Şensoy, babasının yakasına iliştirilen fotoğrafını sevip ağladı.

Törende polis memurunun özgeçmişi okunduktan sonra Seyhan Müftüsü Halil Uzun, şehit için dua okudu. Müftü dua okurken tören alanında bulunanların dışında Bakımyurdu Caddesi'nden geçen ve çevredeki evlerin balkonlarında bulunan vatandaşlar da avuçlarını açarak duaya katıldılar. Bir temizlik işçisi ise, caddede temizlik yaparken işine ara verip duaya katıldı. Okunan duanın ardından şehit polis memurunun cenazesi, gözyaşları arasında cenaze aracına konularak toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine götürüldü.

Törene Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Murat Koç ve meslektaşları katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahmet Zeki Gürkan Hüseyin Şensoy Çukurova Politika Güncel Haberler

title