Haberler

Sedefçi CHP'nin Sadece İzmir'de Belediyesi Yok

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonun ardından partisince yapılan mitinge alındığını ifade ederek 'Alındım, üzüldüm, İzmir yok bu ülkede Edirne'si de var.

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonun ardından partisince yapılan mitinge alındığını ifade ederek 'Alındım, üzüldüm, İzmir yok bu ülkede Edirne'si de var. Diğer illerimiz de var. Sonuçta oraya sahip çıkarken Edirne'yi de unutmamak lazım diye düşünüyorum dedi.Edirne Belediye Başkanı CHP'li Hamdi Sedefçi, geçtiğimiz hafta yaptığı Ankara ziyaretlerinin ardından Meclis salonunda basın toplantısı düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik polisin düzenlediği operasyonun ardından yapılan mitingi anımsatan Sedefçi bu duruma çok alındığını söyledi. Kendisine yönelik düzenlenen operasyonların ardından bu şekilde sahip çıkılmadığını belirten Sedefçi şunları söyledi'Yorum yapmak istemiyorum ama şunu söylemek istiyorum. Siz daha önce neredeydiniz Bu kaçıncı bahar, daha önce kışlarda neredeydi bizimkiler Sadece İzmir'de olunca mı böyle oluyor İzmir'e mi mahsus şeyler bunlar Bugün bana daha evvel bir başkasına. Neden genel başkanımız bunları düşünmediler ki Alındım, üzüldüm. Yapılan şey doğru ama yalnız İzmir yok bu ülkede Edirne'si de var. Diğer illerimiz de var. Sonuçta oraya sahip çıkarken Edirne'yi de unutmamak lazım diye düşünüyorum. Üzüldüm sadece, yapılan eylem doğru sonuç olarak bireysel baktığımda şuanda benim Büyükyoncalı Belediye başkanım 4-5 aydır yatıyor Silivri'de. Ona neden sahip çıkmıyorlar ki Yalnız İzmir mi var, CHP'nin sahip olduğu belediyeler. Bir taraf öz evlat, diğerleri üvey evlat olmaması lazımdır diye düşünüyorum ben. Tabi bu yorumlardan sonra CHP'liler bana ateş püskürecek. Yine 'ahkam kesmiş, alt etmiş, AKP'ye geçiyor' diyecekler. Doğru bildiğimi söylemeye devam edeceğimö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title