Haberler

Sdü'de Demirel'i Anma Programı ve İlk Dersin Konuğu: Prof. Dr. İlber Ortaylı

Türk siyasetine önemli izler bırakan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i anma ve ilk ders programı kapsamında ’Türk Tarihi’nin ekollerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı, 31 Ekim’de Süleyman Demirel Üniversitesi’ne (SDÜ) konuk oluyor.

Türk siyasetine önemli izler bırakan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i anma ve ilk ders programı kapsamında 'Türk Tarihi'nin ekollerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı, 31 Ekim'de Süleyman Demirel Üniversitesi'ne (SDÜ) konuk oluyor.

SDÜ, 1 Kasım 1924'te İslamköy'de doğan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i anma programı düzenliyor.

17 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 02.05'te hayata gözlerini yuman 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i anma törenlerinin bu yılki konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı oluyor.

Prof. Dr. Ortaylı, anma etkinlikleri kapsamında 31 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 14.00'te Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde '9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Demokrasi' başlıklı bir konferans verecek.

SDÜ Bilim TV'den canlı yayınlanacak

Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın '9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Demokrasi' paneli, http://bilimtv.sdu.edu.tr/ adresindeki SDÜ Bilim TV'den canlı olarak yayınlanacak. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Demirel İlber Ortaylı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title