Haberler

Saü İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine, Anglia Sertifikaları Verildi

Saü Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıflarında 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılında Yabancı Dil Öğrenimi Gören ve Dönem Sonunda Girdikleri, Dil Yeterlilik Sınavında Anglia Sertifikası Almaya Hak Kazanan Öğrencilere Sertifikaları Törenle Verildi.

SAÜ Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık sınıflarında 2006-2007 eğitim öğretim yılında yabancı dil öğrenimi gören ve dönem sonunda girdikleri, dil yeterlilik sınavında Anglia Sertifikası almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları törenle verildi.

“Ortak Avrupa Dil Çerçevesi” (CEF) doğrultusunda İngiltere'de hazırlanan ve değerlendirilen, dil yeterliliğini ölçen Anglia sertifika sınavında başarılı olan 30 öğrenciye sertifikaları SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman tarafından verildi.

İngilizce hazırlık sınıflarının binasında gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını yapan Yabancı Diller Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Timuçin, öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduklarını, bu başarının bir dış değerlendirme mekanizması aracılığıyla gerçekleşmesinin yapılan eğitimin kalitesini ve verimliliğini göstermesi açısından ayrıca önem arz ettiğini belirtti.

Öğrencilere sertifikalarını veren Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman da, bu tablodan duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra, gelinen nokta itibariyle yükseköğretimde dil yeterliliğini gösteren ve özellikle bu tür dış değerlendirme unsurları aracılığı ile elde edilen belgelerin önemini vurgulayarak, öğrencilere sertifikalarını verdi.

(ŞK-AK)

21.11.2007 19:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title