Haberler

Şarampole Yuvarlanan Lpg Tankeri, 6 Saatte Kaldırılabildi

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine Bağlı Küçükkuyu Beldesinde, Nusratlı Rampaları'nda Virajı Alamayıp Şarampole Yuvarlanan Doğalgaz Dolu Tanker, 6 Saat Süren Çalışmanın Ardından Bulunduğu Yerden Kurtarılabildi.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, Nusratlı Rampaları'nda virajı alamayıp şarampole yuvarlanan doğalgaz dolu tanker, 6 saat süren çalışmanın ardından bulunduğu yerden kurtarılabildi.

Jandarma ve Ayvacık Bölge Trafik ekiplerinin gözetimi altında devam eden kurtarma çalışmaları nedeniyle, Çanakkale-İzmir Karayolu'nun Ayvacık-Küçükkuyu arasında yol trafiğe kapatılarak ulaşım 6 saat boyunca Ayvacık-Kozlu-Küçükkuyu Karayolu'ndan denetimli olarak sağlandı. içinde 40 ton doğalgaz bulunan tanker için İzmir Aliağa'dan özel olarak getirilen dev vinç, 6 saatlik bir çalışma sonrası dorseyi ve TIR'ı yuvarlandığı yerden çıkararak yolun trafiğe açılmasını sağladı. Tankerin zeytin tarlasına devrilmesiyle zeytin ağaçları devrilen tarla sahipleri, mağdur olduklarını belirterek zararlarının karşılanmasını istedi.

(BE-AÖ-MŞ-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title