Haberler

Şanlıurfa: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grupta Mücadele Veren Şanlıurfa Belediyespor'lu Teknik Adam ve Futbolcular, Maddi Durumu İyi Olmayan Sporcularında Aralarında Bulunduğu 100 Aileye 4 Ton 200 Kilogram Ağırlığında Gıda Yardımında Bulundu.

Türkiye 2. futbol ligi B kategorisi 5. grupta mücadele veren Şanlıurfa Belediyespor'lu teknik adam ve futbolcular, maddi durumu iyi olmayan sporcularında aralarında bulunduğu 100 aileye 4 ton 200 kilogram ağırlığında gıda yardımında bulundu.

Ramazan ayı sebebiyle teknik heyet ve futbolcuların gönüllerinden koptuğu kadar para ile fakir ailelere gıda ve para yardımında bulunduklarını belirten Şanlıurfa Belediyespor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, "Geçtiğimiz ay yine aramızda toplanan paralarla bir marketten gıda paketleri hazırlatarak fakir ailelere dağıttık. O sıra marketten alış veriş yapanlara araba çekiliş kuponu verilmişti. Bize de verilen kuponlardan birine araba isabet etti. Arabayı kullanmaktan yana olmadığımız için sattık. Vergisini düştükten sonra elimizde kalan 12 milyar paranın 6 milyar 500 milyon lirası ile aldığımız 5'er Kiloluk bulgur, yağ, mercimek, nohut, pirinç, fasulye, şeker, makarna, tuz ve 1 Kilo çaydan oluşan 4 ton 200 kilogram ağırlığındaki gıda paketlerini muhtaç olduklarını bildiğimiz 100 aileye dağıttık. Her aileye 42 kilo 500 gr ağırlığında gıda maddesi verildi. Aralarında kulübümüzün alt yapısında olan maddi durumu iyi olmayan futbolcularımız da var. Bu yardımlar inşaallah yerini bulur ve başkalarına da örnek olur" diye konuştu.

Teknik Direktör Seçkin, geri kalan paranın Belediyespor tesislerinde çalışan personele bayram harçlığı olarak dağıttıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title