Haberler

Sanica Boru Elazığspor Kendi Sahasında Akhisar Belediyespor ile Berabere Kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Sanica Boru Elazığspor bu sezon ilk kez kendi taraftarı önünde maça çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Sanica Boru Elazığspor bu sezon ilk kez kendi taraftarı önünde maça çıktı. Bordo-beyazlı ekip sahasındaki maçtan beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşma sonrası konuşan yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zaman,zaman baskı yediklerini belirterek, "Topu yere indirerek pas yaparak hücuma gitmeyi düşündük ve kontrataklarla gollü aradık. Bunu başardığımızı düşünüyorum ama bir tek girdiğimiz pozisyonlarda golü bulamadık. Benim için önemli olan iyi bir Akhisar olmasıydı, bunu başardık. İyi futbol oynayan, pozitif futbol oynayan, rakibe çok fazla pozisyon vermeyen, baskı yemesine rağmen pozisyon vermeyen bir Akhisar vardı. Takımı kutluyorum birlikte çok iyi mücadele ettiler. Nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadılar. İnşallah bundan sonraki haftalarda da sürdürüp 3 puanla tanışmayı umut ediyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespor lu Emrah Eren de üç haftadır istenilen futbolu oynayamadıklarını ifade ederek, "Bugün takım arkadaşlarımla birlikte çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Kazanmak için gerekli pozisyon bulduk. 1 puan aldık, önümüzdeki haftalara bakıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'lu Uğur Demirok da ilk yarı daha iyi oynadıklarını söyleyerek, "Rakibe fazla pozisyon vermedik. Galibiyet alabilirdik ama deplasmanda 1 puan her zaman iyidir. Mücadelemiz iyiydi. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah kendi evimizde puanlar alarak tekrar çıkış yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sanica Boru Elazığspor Yardımcı Antrenörü Bayram Bektaş ise üzgün olduklarını belirterek, "Buradan 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu olmadı maalesef. Maçın da geneline bakıldığında üstün oynayan taraf olmamıza rağmen bir türlü gol bulamayınca buda baskı oluşturdu. Rakip iyi kapandı, bir türlü defansı açamayınca gol de gelmedi. Belki ilk kez taraftar önünde oynadığımız için, çok daha arzulu olukları için baskı yapmış olabilir" dedi.

Tecrübeli futbolcu Fabio ise "Karşılaşmada her şeyi denedik ama yinede beraberlik aldık. Mutlu değiliz" açıklamasında bulundu.

Elazığsporlu Görkem Görk de, 1 puan ile ayrıldıkları için mutsuz olduklaını ifade etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Hamza Hamzaoğlu Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title