Haberler

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı ilçesinde 90 gün gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Akdağ Göleti, su tutmaya başladı.

Sandıklı ilçesinde 90 gün gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Akdağ Göleti, su tutmaya başladı.

Sandıklı ilçe merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan, bin 600 metre rakımlı Akdağ Kocayayla'da Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 2017 Eylül ayında yapımına başlanan Akdağ Göleti tamamlandı.

Beton kaplı 13,5 metre taş dolgu olarak inşa edilen gölette su tutulmasına başlandı.

Göletin, Akdağ'da bulunan yılkı ve kızıl geyikler başta olmak üzere doğada bulunan yaban hayvanlarının su ihtiyacını karşılayacağı belirtildi.

Okulları yeşile kavuşan öğrencilerden teşekkür

Sandıklı ilçesinde yeni yaptırılan Fatih Sultan Mehmet İlkokulunun öğrencileri, okul bahçelerine 600 fidan dikilerek yapılan bahçe düzenlemesi için Sandıklı Orman İşletme Şefi Erdi Hangişi'ye teşekkür etti.

Fatih Sultan Mehmet İlkokulundan bir grup öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, okul müdürleri Ahmet Aydar ve öğretmenleri Cemal Fırat ile Sandıklı Orman İşletme Şefliğini ziyaret etti.

Öğrenciler ziyarette, Orman İşletme Şefi Hangişi'ye çiçek vererek, okullarının bahçe düzenlemesi ve yapılan fidan dikimleri için teşekkür etti.

Hangişi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, fidan ihtiyacı olan bütün okullara yardım yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Sandıklı Eylül Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title