Haberler

Samsung Galaxy Note 10 Nasıl Görünüyor? ilk Görüntü Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy Note 10 Neye Benzeyecek?

Samsung Galaxy Note 10 Neye Benzeyecek? İşte ilk Görüntü!

Samsung Galaxy Note 10 ilk görseli ortaya çıktı.

Samsung'un beklenen Unpacked 2019 etkinliği öncesinde, yeni amiral gemisi telefonunun ilk görüntüleri sızmaya başladı. Her ne kadar sadece görsel olarak karşımıza çıkıyor olsa da; Galaxy S10 modeline göre daha ince çerçeveye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note 10 modelini resmi olarak duyuracağı 7 Ağustos 2019 tarihinden önce, tüm detaylarını ve gizliliğini korumak için yoğun çaba sarf ediyor. MySmartPrice aracılığıyla Ishan Agarwal ve WinFuture hem normal Galaxy Note 10 hemde Galaxy Note 10 Plus modelinin resmi ilk görüntülerini ortaya çıkardı.

Beklendiği gibi iki telefon modeli de daha önce gördüğümüz S10'un full ekran konseptini bir adım daha ileriye taşıyor. Dikdörtgen şeklindeki tasarımda neredeyse çerçeve yok, tek ekran kesintisi, ortada açılmış bir kamera deliği. delgeç kamera yani. Diğer dikkat çeken ise 3 lü kamera setinin yanıdaki bir başka küçük delikte eğer bir başka kamera ise dörtlü bir kamera sistemi olabilir. Huawei modellerinden gördüğümüz yanar döner arka kapak ise buraya taşınmış gibi. Dikkat ederseniz arka tarafta parmak izi sensörü görünmüyor. Bu da ekran altı parmak izi sensörünün olduğunu gösteriyor.

S-PEN bu kez ilgi odağı olmayabilir!

S-Pen yani Note 10'un kalemi daha az gösterişli olabilir. En azından tanıtımın merkezinde olmayabilir. Renkleri ise Mavi veya Siyah olabilir.

Bu görüntü sızıntıları tam olarak bize özellikleri konusunda bir şey ifade etmese de; yaklaşan tanıtım tarihinde neyi bekleyebileceğimize ışık tutuyor. Samsung'un bölgesel olarak Snapdragon 855 veya kendi mobil işlemcisi Exynos'u kullanmayı tercih ettiğini de biliyoruz.

Ayrıca SamMobile Galaxy Note 10+ sürümünün 5G versiyonunda 256GB, 512GB ve 1TB'lık sürümlerde gelebileceğini de iddia etmişti. Bu modellerin oldukça pahalı olabileceğini tahmin etmek zor değil.

Samsung için Note Serisi, Galaxy S hattının daha premium seviyesine taşınmış modelleri olarak tanımlanıyor. Bu yılda böyle bir tasarım ve özellikler grubu görebiliriz. 7 Ağustos 2019'a az kaldı.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Samsung Galaxy Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title