Haberler

Samsun: Samsun'da Hırsızlık Olayları

Samsun: Samsun'da Hırsızlık Olayları

Samsun'da Hırsızlar Son Bir Gün İçinde Girdikleri İşyeri ve Park Halindeki Otomobillerden Para, Bilgisayar ve Cep Telefonu Çalarken, 3 Ayrı Mağazadan Hırsızlık Yapan Bir Kadın Çaldığı Giyim Eşyalarıyla Birlikte Yakalandı.

Samsun'da hırsızlar son bir gün içinde girdikleri işyeri ve park halindeki otomobillerden para, bilgisayar ve cep telefonu çalarken, 3 ayrı mağazadan hırsızlık yapan bir kadın çaldığı giyim eşyalarıyla birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Eski Sanayi Sitesi'nde Ahmet D.'ye ait mobilya dükkanından 1 adet bilgisayar kasası, Eski Sanayi Sitesi'nde Ali Ç.'ye ait mobilya mağazasından 2 adet mont, 1 adet bilgisayar kasası, 1 adet klavye ve 1 adet monitör, Hürriyet Mahallesi'nde Ahmet D.'ye ait işyerinden bir miktar para ve cep telefonu çalındı. Kökçüoğlu Mahallesi'nde Ufuk A.'ya ait park halindeki 55 SR 265 plakalı otomobilin camını kırarak içeri giren hırsızlar, bin 500 YTL para ile içinde evraklar bulunan çantayı çaldı.

Kale Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir kişi Sedat K.'nin çantasından 430 YTL ve banka kartlarını çalarken, Kıran Mahallesi'nde Yasemin U.'ya ait çantadan da 200 YTL ve banka kartları çalındı. Hançerli Mahallesi'nde bir yurtta kalan Abdullah Y.'e ait 1 adet cep telefonu hırsızlar tarafından çalındı.

19 Mayıs Mahallesi, Bahcelievler Mahallesi ve Kale Mahallesi'nde 3 ayrı işyerinden 2 adet erkek kazağı, 2 adet bayan kazağı, 2 adet bayan pantolonu, 1 takım çocuk pijaması çaldığı iddia edilen Hayriye G. (49), polis tarafından yakalandı. Çaldığı kıyafetlerle birlikte yakalanan Hayriye G.'nin üzerinde yapılan aramada, güvenlik cihazlarını kesmekte kullandığı 1 adet kerpeten bulundu.

Meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ecem Altan - Güncel
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });