Haberler

Samsun: Hile Yoluyla Kandırıp Tecavüze 15 Yıl 6 Ay Hapis

Samsun'da, Küçük Yaşta Kız Çocuğunu Hile Yoluyla Alıkoyup Tecavüz Ettiği İddiasıyla Yargılanan Şahıs, 15 Yıl 6 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Samsun'da, küçük yaşta kız çocuğunu hile yoluyla alıkoyup tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan şahıs, 15 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

E.Ç. (16), K.Ş'nin (36) kendisine tecavüz ettiğini ve eşi N.Ş.'nin (23) kendisini zorla alıkoyduğunu, S.Ş. (35) ve eşi S.S.'nin ise kendisini zorla alıkoyup ölümle tehdit ettiklerini iddia ederek polise şikayette bulunmuştu. Olayın ardından tutuklanan K.Ş. ile tutuksuz olan N.Ş., S.Ş. ve S.Y.'nin yargılanması sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada kendini savunan N.Ş., suçsuz olduğunu söyleyerek, beraatini istedi. K.Ş. v e S.S. ise suçlamaları kabul etmedi.

Mahkeme heyeti, hile yoluyla küçük yaşta kızı kandırıp ırzına geçtiği iddiasıyla K.Ş.'yi 15 yıl 6 ay hapis, N.Ş.'yi alıkoymaya yardımcı olmaktan 2 yıl 6 ay hapis, S.S.'nin beraatine, eşi S.S.'nin ise 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title